Η Rihanna στο δρόμο που χάραξε η Angelina Jolie

Η Rihanna στο δρόμο που χάραξε η Angelina Jolie

H διάσημη star πέταξε το «μπούτι» έξω.

Η Angelina Jolie δεν έκλεψε τυχαία τις εντυπώσεις στα βραβεία Oscar. Φορώντας μία μαύρη μάξι τουαλέτα Atelier Versace έκανε όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω της πετώντας τα όλα έξω.

Πιο συγκεκριμένα, η διάσημη ηθοποιός φόρεσε το πιο προκλητικό φόρεμα του οίκου και άφησε το κοκκαλιάρικο πόδι της να τα πει όλα. Την ίδια πολιτική στο styling είχε ακολουθήσει ξανά τον Ιούλιο του 2010 φορώντας πάλι μία ίδιας αισθητικής στην ιαπωνική πρεμιέρα της ταινίας Salt και δεν τα κατάφερε και άσχημα.

Μετά την Angelina σειρά έχει τώρα η Rihanna που δείχνει να αντιγράφει το τέχνασμα «πετάω μπούτι έξω» και μάλιστα μπροστά στα μάτια της πρώτης. Πιο συγκεκριμένα, η Riri προσκλήθηκε στο φιλανθρωπικό gala που διοργάνωσε ο Brad Pitt για να μαζέψει χρήματα για τη Νέα Ορλεάνη και τραγούδησε η Rihanna περισσότερο με το «πόδι» και λιγότερο με το στόμα.

Τι εννοούμε; Μα φυσικά ο λόγος για το φόρεμα της star που επέλεξε μία δημιουργία όλο κοψίματα και θανατηφόρο σκίσιμο στο πλάι που της επέτρεψε να βγάλει και αυτή το «μπούτι» έξω. Ευτυχώς η εμφάνιση της διάσημης δεσποινίδας έπιασε τόπο καθώς το gala ξεπούλησε, συγκεντρώνοντας συνολικά 1.200 καλεσμένους που πλήρωσαν αδρά προκειμένου να ενισχύσουν το φιλανθρωπικό αυτό σκοπό.