Γιατί επιλέγει να μιλήσει τώρα ο Αντώνης Κανάκης για όλους και όλα;

Γιατί επιλέγει να μιλήσει τώρα ο Αντώνης Κανάκης για όλους και όλα;

 Στο περιοδικό ¨"Psychologies¨" μίλησε ο παρουσιασής του Ράδιο Αρβύλα και δε δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τον θεσμό της οικογένειας, τις φοβίες του, αλλά και τον πρώτο ρόλο που θέλει να έχει σε όλα. Σίγουρα πάντως όπως λένε φίλοι και συνεργάτες του δεν είναι τυχαίο που επιλέγει τώρα να μιλήσει ο δημοφιλής "Αntonio" όπως τον αποκαλούν στην πόλη του το βράδυ που κυκλοφορεί.

Κατακτώντας όμως τους επαγγελματικούς του στόχους, νιώθει πλήρης;
«Παίρνω ικανοποίηση αλλά φεύγει γρήγορα και μετά χρειάζομαι κάτι καινούργιο να συμβεί, να πετύχω, για να ικανοποιηθώ ξανά. Δεν έχω καταφέρει ακόμα δυστυχώς να ηρεμήσω, με την έννοια του να απολαμβάνεις και να παίρνεις ικανοποίηση από τα τόσα καλά που προσφέρει η ζωή» απαντά με αφοπλιστικό τρόπο , ενώ παραδέχεται πως στη δουλειά του καθημερινά σε ραδιόφωνο και τηλεόραση θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο σε όλα: «Είναι αλήθεια, το κάνω σε μεγάλο βαθμό, για δύο λόγους βασικά. Πρώτον, γιατί έτσι είμαι και, δεύτερον, για πρακτικούς λόγους, επειδή θεωρώ πως δεν γίνεται διαφορετικά να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πάντως όταν εμφανίζονται άνθρωποι που κερδίζουν την εμπιστοσύνη μου τους δίνω πολύ χώρο, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως δεν συνεχίζω να ελέγχω τα πάντα» λέει ο παρουσιαστής στο δημοσιογράφο.

Θα ήθελε να κάνει οικογένεια;
«Όχι ως αυτοσκοπό, αλλά σαν μια φυσική εξέλιξη μιας αληθινής και μοναδικής σχέσης με έναν άλλον άνθρωπο», ενώ όταν φτάνει η κουβέντα στις φοβίες του και το αν σκέφτεται τον θάνατο με τον όρο του φόβου δηλώνει: «Δεν φοβάμαι τον θάνατο, φοβάμαι μήπως δε μάθω να ζω πριν πεθάνω ή μήπως, αφού μάθω, δεν θα έχει απομείνει πολύς χρόνος για να το χαρώ. Φοβάμαι μήπως δε χορτάσω αγάπη, μουσική και φύση. Φοβάμαι μήπως δεν ζήσω το θαύμα ή μήπως δεν του επιτρέψω να με βρει. Μάλλον εμένα φοβάμαι περισσότερο. Έχω εμπιστοσύνη στη ζωή και ξέρω πως, ό,τι σου παίρνει από τα νιάτα σου, στο αναπληρώνει αλλιώς. Φτάνει να είσαι και εσύ σε θέση να το εκτιμήσεις. Το μυαλό και η καρδιά να παραμείνουν σε πλήρη λειτουργία, και όσο πιο ατίθασα γίνεται, αυτό είναι που θα ήθελα. Δεν φοβάμαι τα ηλικιακά γηρατειά, τα εγκεφαλικά γηρατειά, τα οποία έρχονται σε όλες τις ηλικίες φοβάμαι».