Jake Gyllenhaal: Κολλημένος με την Reese

Γωγώ Φούντα
Jake Gyllenhaal: Κολλημένος με την Reese

Η εγκυμοσύνη ήταν το... κερασάκι στην  τούρτα!

Απαρηγόρητος είναι σύμφωνα με φήμες τον τελευταίο καιρό ο Jake Gyllenhaal έπειτα από την ανακοίνωση της πρώην αγαπημένης του Reese Witherspoon ότι περιμένει το τρίτο της παιδί, και πρώτο με τον τωρινό της σύντροφο, Jim Toth.

Παρά το γεγονός ότι οι δυο τους έχουν χωρίσει εδώ και πολύ καιρό, είναι ακόμα πολύ δύσκολο για τον Jake να διαβάζει και να βλέπει φωτογραφίες της πρώην του στα περιοδικά.

Ομολογουμένως, όταν ανακοίνωσαν το χωρισμό τους, όλοι μείναμε έκπληκτοι καθώς είχε θεωρηθεί κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι ο επόμενος σύζυγος της Reese, μετά τον πατέρα των δύο της παιδιών Ryan Phillippe, θα ήταν ο Gyllenhaal. Μάλιστα, ζούσαν σαν οικογένεια ενώ ο νεαρός ηθοποιός είχε τις καλύτερες σχέσεις με τα παιδιά της αγαπημένης του.

Tο γεγονός μάλιστα, ότι αφού η Reese χώρισε με τον Jake, μέσα σε ένα χρόνο αρραβωνιάστηκε τον Jim Toth και ανακοίνωσε και την εγκυμοσύνη της ήταν κάτι σαν μαχαιριά στην καρδιά γι' αυτόν! Σίγουρα μεγάλο ρόλο παίζει και το γεγονός ότι εν αντιθέσει με την Reese, ο Jake δεν έχει καταφέρει ακόμα να στεριώσει σε μία σχέση.

Άτομο από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του star αποκαλύπτει: «Θα πίστευε κανείς ότι μετά από τόσο καιρό και έχοντας βγει με τόσες γυναίκες θα την είχε ξεπεράσει. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει. Αρνείται να δει ταινίες της ενώ αν υπάρχει δημοσίευμα γι αυτή πρώτα περνά από τον... έλεγχο των ανθρώπων του».

Ευχόμαστε κάποια στιγμή να μπορέσει να βρει την πραγματική αγάπη. Κουράγιο Jake...