Πέγκυ Ζήνα - Πάολα μιλούν για την λαμπερή πρεμιέρα τους

Πέγκυ Ζήνα - Πάολα μιλούν για την λαμπερή πρεμιέρα τους

Δύο παρουσίες πολύ αγαπητές και ταλαντούχες. Η Πάολα πιο ροκ και η Πέγκυ πιο ώριμη όσο ποτέ. Μετά την γέννηση της κόρη της επέστρεψε δυναμικά και με total black εμφάνιση κέρδισε το μεγάλο χειροκρότημα. Όσον αφορά στην Πάολα να πούμε πως είναι απλά εντυπωσιακή και στην πίστα τα δίνει όλα.

Βρεθήκαμε στο νυχτερινό μαγαζί «ΘΕΑ» και η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Πλήθος κόσμου πέρασε εκεί Παρασκευή και Σάββατο όπως η Αμαρυλλίς, ο Μάκης Πουνέντης, ο Δημήτρης Ρίζος με τη γυναίκα του, η Τάρια Μπούρα, η σύζυγος του μουσικοσυνθέτη Κυριάκου Παπαδόπουλου και πολλά μοντέλα είναι μερικοί από αυτούς που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στο σχήμα που συμμετέχει και ο Λούκας Γιώρκας.

Στη 01.00 η Πάολα βγαίνει στην πίστα με καυτό μίνι φόρεμα και ερμηνεύει τις νέες επιτυχίες που ξεσηκώνουν. Αφιερώνει στο σύζυγό της Φώτη ένα από τα κομμάτια της και στην συνέχεια μέσα από το καμαρίνι της μας είπε: «Νιώθω ότι η κάθε πρεμιέρα μου στην Αθήνα είναι κάτι διαφορετικό. Ο κόσμος διψάει από διασκέδαση. Μαζί με την Πέγκυ θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε όμορφα και να αφήσουμε στην άκρη τα όποια προβλήματα. Είμαι χαρούμενη γιατί θα έρθει και η κόρη μου σε λίγες μέρες και θα κάνουμε όλοι μαζί εδώ Πάσχα».

Η Πέγκυ Ζήνα γοήτευσε. Μετά από 17 μήνες αποχής επέστρεψε με ένα κομμάτι που είναι στις πρώτες θέσεις στα ραδιόφωνα. «Σου χρωστάω απλά ένα κλάμα« ερμήνευσε στη 01.50 με το μπαγκλαμαδάκι να δίνει το έναυσμα για ένα παρατεταμένο χειροκρότημα που την έκανε να δακρύσει. Πάνω από 1700 άτομα αποθέωσαν την απίστευτα φορμαρισμένη σε σιλουέτα Πέγκυ που έδειξε πόσο τις έλειψε η δουλειά. «Αγαπώ και σέβομαι την δουλειά μου. Όταν είδα τον κόσμο που ήρθε στο καμαρίνι για να μου ευχηθεί για το παιδάκι μου και να μου δώσει ωραία μηνυματάκια και δωράκια απλά με έκανε να νιώσω πολύ χαρούμενη που επέστρεψα. Μαζί με τους συνεργάτες μου την Πάολα και τον Λούκα Γιώρκα ξεκινήσαμε ένα πρόγραμμα που στόχος μας είναι να δώσουμε στον κόσμο λίγο χαμόγελο και διασκέδαση. Θέλουμε να νιώσουμε ότι αυτές τις ώρες που είναι μαζί μας περνάει καλά και μας δίνει ένα χειροκρότημα που και εμείς το έχουμε ανάγκη» μας είπε η Πέγκυ Ζήνα από το καμαρίνι της.