Τα νυχτοπερπατήματα της Έλλης Κοκκίνου στον Βασίλη Καρρά

Τα νυχτοπερπατήματα της Έλλης Κοκκίνου στον Βασίλη Καρρά

Χρόνο να διασκεδάσει βρήκε η Έλλη Κοκκίνου και επέλεξε τον Βασίλη Καρρά που μαζί με την Άννα Βίσση είναι από τα πιο πετυχημένα προγράμματα της σεζόν. Μετά το πρόγραμμα η όμορφη τραγουδίστρια πήγε στα καμαρίνια των καλλιτεχνών και βγάλανε αναμνηστικές φωτογραφίες.

Η Έλλη Κοκκίνου διασκέδασε στο TEATRO Music Hall το βράδυ του Σαββάτου και απόλαυσε την πιο δυνατή συνεργασία του φετινού χειμώνα με τους Βασίλη Καρρά, Νίκο Μακρόπουλο και Vegas.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια που πέρυσι εμφανιζόταν στον ίδιο χώρο δίπλα στον Βασίλη Καρρά, επισκέφθηκε τον καλό της φίλο και στο καμαρίνι του για να τον συγχαρεί αλλά και για να εκφράσει ακόμη μια φορά την αγάπη του στο πρόσωπό του. Το ίδιο βράδυ η ηθοποιός Έλντα Πανοπούλου με την παρέα της διασκέδασε στο TEATRO αλλά και η γυναικεία ομάδα βόλλεϋ του Ολυμπιακού. Η Έλλη μετά τις πετυχημένες εμφανίσεις της με τη Δέσποινα Βανδή και τον Νίκο Οικονομόπουλο και την απονομή πλατινένιου δίσκου, ετοιμάζει συναυλίες και βρίσκει χρόνο για το παιδί της και για εκείνη μιας και ήταν ιδιαίτερα φορτωμένο το πρόγραμμά της τον χειμώνα. Στην επίσκεψή της στον Βασίλη Καρρά διασκέδασε με φίλες της και ήταν ένα ευχάριστο νυχτερινό διάλειμμα.