Πόσα παπούτσια έχει η Anna Dello Russo;

Πόσα παπούτσια έχει η Anna Dello Russo;

H Editor at large της Ιαπωνικής Vogue μας ξεναγεί στη ντουλάπα της.

Η εκκεντρική διευθύντρια της Βίβλου δεν είναι άλλη μία κυρία από αυτές που κάθονται στις πρώτες σειρές των σόου.

Η Lady Gaga της μόδας είναι από τις μεγαλύτερες trendsetters παγκοσμίως και φαίνεται να απολαμβάνει ιδιαίτερα αυτόν της το ρόλο. Κάθε της εμφάνιση γίνεται αντικείμενο συζήτησης για εβδομάδες, ενώ οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές θα παρακαλούσαν για να φορέσει έστω και μία δημιουργία τους καθώς αυτό θα τους καθιέρωνε αυτόματα στην παγκόσμια βιομηχανία.

Με αυτά τα δεδομένα, κανείς δεν απόρησε όταν η fashionista Anna δήλωσε πως έχει ούτε λίγο ούτε πολύ 4.000 ζευγάρια παπούτσια και ξεχωριστό διαμέρισμα για τα ρούχα και τα αξεσουάρ της.

Η λατρεμένη των απανταχού λάτρεις της μόδας είναι είναι ιδιοκτήτρια δύο διαμερισμάτων τα οποία βρίσκονται στο κέντρο του Μιλάνου προκειμένου να έχει μία εστία κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας. Η ιδιαιτερότητα αυτής της επένδυσης έγκειται στο ότι το ένα σπίτι χρησιμεύει στο να μένει, ενώ το άλλο είναι η πανάκριβη φωλίτσα όπου και φυλάει όλη της την γκαρνταρόμπα. Στο άλλο για την ακρίβεια έχει τα ρούχα της, τα παπούτσια της και τα αξεσουάρ της.

Άπειρα πανάκριβα φορέματα, 250 βραδινά σμόκιν, συλλεκτικές τσάντες και άλλα πολλά είναι μόνο μερικά από τα κομμάτια που φυλλάσονται στο διαμέρισμα- ντουλάπα.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτά και έχοντας δει τον τρόπο με τον οποίο ντύνεται, ίσως να μην είναι τυχαίο που η μαμά της την αποκαλεί «χριστουγεννιάτικο δέντρο».