Αλαφούζος-Κωνσταντινίδη: Είναι ερωτευμένοι και κάνουν σκέψεις για γάμο

Αλαφούζος-Κωνσταντινίδη: Είναι ερωτευμένοι και κάνουν σκέψεις για γάμο

Σωκράτης Αλαφούζος και Άριελ Κωνσταντινίδη κάνουν σχέδια γάμου και δεν κρύβουν το πόσο ερωτευμένοι είναι. Οι δυο τους έκαναν νέα δημόσια εμφάνιση στο μαγαζί που εμφανίζεται η Άννα Βίσση και είναι ένα απο τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz.

Πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ είναι αυτήν την περίοδο οι ηθοποιοί Σωκράτης Αλαφούζος και Άριελ Κωνσταντινίδη. Το γνωστό ζευγάρι περνά μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στην ζωή τους και το ενδεχόμενο του γάμου δε φαντάζει απίθανο όπως μας λέει άτομο που είναι δίπλα στο ζευγάρι.

«Περνάνε υπέροχα και όλοι τους λέμε να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Είναι ερωτευμένοι και δεν αποκλείουν αυτό το ενδεχόμενο». Οι δυο τους δεν κρύβουν τον έρωτά τους και είναι αχώριστοι χωρίς να διστάζουν να κάνουν κοσμικές εμφανίσεις. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μάλιστα στο νυχτερινό κέντρο Rex που τραγουδά η Άννα Βίσση. Ήταν χαλαροί και ευδιάθετοι και πόζαραν αγκαλιά μπροστά στους φωτογράφους. Το ζευγάρι προσπαθεί να μοιράζεται αρκετό χρόνο μαζί και το Πάσχα ατοιμάζουν ταξίδι στο εξωτερικό. Ο ένας στηρίζει τον άλλον σε κάθε του επαγγελματικό βήμα και το γεγονός ότι βρίσκονται στον ίδιο εργασιακό χώρο έχει βοηθήσει στο να υπάρχει κατανόηση ανάμεσά τους.

Τον τελευταίο διάστημα ο Σωκράτης Αλαφούζος βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών, καθώς την Παρασκευή αρχίζει το European Independent Film Festival και η ταινία του «Μικρός Βασιλιάς-Little King», θα παιχτεί στο opening night στις 30 Μαρτίου. Καλή επιτυχία να ευχηθούμε.