Μπέτυ Μαγγίρα: Τι αναφέρει για τον σύζυγό της και το αν είναι ερωτευμένη ακόμη

Μπέτυ Μαγγίρα: Τι αναφέρει για τον σύζυγό της και το αν είναι ερωτευμένη ακόμη

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη μίλησε η Μπέτυ Μαγγίρα και αναφέρθηκε στον σύζυγό της αλλά και το βάρος της μιας και μετά την εγκυμοσύνη της έχασε αμέσως τα κιλά που είχε πάρει.

Είναι ακόμα ερωτευμένη με τον σύζυγό της;

«Σίγουρα ο έρωτας εξελίσσεται. Αλλάζει μορφή. Δηλαδή, δεν νομίζω να υπάρχει ζευγάρι που μετά από κάποια χρόνια να νιώθεις αυτό το καρδιοχτύπι που ένιωθες μόλις γνώρισες έναν ωραίο γκόμενο, έναν ωραίο άνδρα. Αυτό δεν υπάρχει, εννοείται. Όμως, γίνεται τόσο δυνατή η αγάπη, τόσο πιο έντονη και βαθιά η συντροφικότητα. Το να ξαπλώνεις με έναν άνθρωπο στο ίδιο κρεβάτι, σε δένει μαζί του. Σίγουρα ο χαρακτήρας του Δημήτρη μετράει. Εμένα ο Δημήτρης μού αρέσει και σαν γκόμενος. Τον βλέπω στο σπίτι και τον χαζεύω, όπως θα τον χάζευα αν δεν ήταν ο άνδρας μου. Δεν τον χορταίνω, είναι η αλήθεια. Τον χαζεύω, όπως χαζεύεις έναν ωραίο άνδρα με ωραίο σώμα».

Όταν έχει δουλειά, κάνει ειδικό πρόγραμμα διατροφής;

«Δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία, γιατί ούτως ή άλλως χάνω από το άγχος, το τρέξιμο και τις πρόβες. Πάντα προσέχω, αλλά δεν θα φάω μαρούλια και καρότα τον τελευταίο μήνα. Όχι!».