Μια κακιά μάγισσα, ονόματι Julia Roberts

Μια κακιά μάγισσα, ονόματι Julia Roberts

Η μέχρι τώρα sweetheart του αμερικάνικου κινηματογράφου, πρόκειται να μεταμορφωθεί στην γνωστή κακιά μάγισσα και μητριά της Χιονάτης.

Οι ταινίες που βρίσκονται στα σκαριά αυτή τη περίοδο και βασίζονται στην ιστορία της Χιονάτης είναι πολλές, κάθε μία με διαφορετική ματιά πάνω στο γνωστό παραμύθι της Disney.

Σήμερα όμως έγινε γνωστό, πως σε μία από αυτές, την εκδοχή του σκηνοθέτη Tarsem Singh -που θα ξεκινήσει γυρίσματα τον Απρίλιο και έχει προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες στις 29 Ιουνίου 2012- τον ρόλο της κακιάς μάγισσας και μητριάς της Χιονάτης θα υποδυθεί η Julia Roberts. Η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να φανταστούμε την ηθοποιό στον ρόλο της σατανικής φιγούρας της μάγισσας του παραμυθιού, μιας και μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια σε πιο ρομαντικούς και γλυκούς ρόλους.

Παρ' όλα αυτά όμως, μπορεί ο ρόλος της να μην είναι και τόσο «κόντρα» τελικά, μιας και το σενάριο της ταινίας πρόκειται να κινηθεί σε ρυθμούς κωμωδίας, αλλά και περιπέτειας, αφού θα θέλει την Χιονάτη να συμμαχεί με τους 7 νάνους ώστε να πολεμήσει την κακιά μητριά και να πάρει πίσω το βασίλειο που της ανήκει.

Να μια ενδιαφέρουσα ανατροπή στο ρεπερτόριο της Julia Roberts. Εν αναμονή λοιπόν μέχρι τις πρώτες σκηνές από τα γυρίσματα.