Φωτογραφικό υλικό απο τα παρασκήνια της συνάντησης Κωστόπουλου- Χατζηνικολάου

Φωτογραφικό υλικό απο τα παρασκήνια της συνάντησης Κωστόπουλου- Χατζηνικολάου

Η συνάντηση της χρονιάς είναι χωρίς αμφιβολία αυτή του Νίκου Χατζηνικολάου με τον πρώην εκδότη Πέτρο Κωστόπουλο στην εκπομπή του «Βράδυ» όπου θα ακούσουμε αλήθειες και πολλά πράγματα που για πρώτη φορά θα δουν το φως της δημοσιότητας.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος την Παρασκευή τα μεσάνυχτα μας υποδέχεται σ' ένα ξεχωριστό «Βράδυ» με καλεσμένο τον Νίκο Χατζηνικολάου. Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις ο γνωστός δημοσιογράφος μας μιλάει για τη ζωή του, αλλά και για την τηλεόραση και μας αποκαλύπτει σε ποιο κανάλι θα τον δούμε το βράδυ των εκλογών! Ακόμα, πώς γνώρισε την σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη και πώς της έκανε πρόταση γάμου.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου για πρώτη φορά μιλάει για την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του, το χειρουργείο που διήρκησε επτά ώρες και τη στιγμή που η κατάσταση αυτή του έφερε κλάματα. Στη συνέχεια το σκηνικό ανατρέπεται! Ο Πέτρος Κωστόπουλος αλλάζει θέση με τον Νίκο Χατζηνικολάου και απαντάει στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου. Τι εξομολογείται για το τέλος της IMAKO και τι λέει για όσους τον θεωρούν τον Guru του lifestyle; Σε ποιους θεωρεί πως χρωστάει μια «συγνώμη»;

Το «Βράδυ» της Παρασκευής οι εκπλήξεις χτυπάνε κόκκινο, με τον Χρήστο Φερεντίνο να έρχεται στο πλατό της εκπομπής και να προκαλεί Πέτρο Κωστόπουλο και Νίκο Χατζηνικολάου να διαγωνιστούν για το ποιος είναι «πιο Γαύρος». Ο νικητής κερδίζει μια μπάλα με την υπογραφή του Ερνέστο Βαλβέρδε κι εμείς απολαμβάνουμε ένα Βράδυ αλλιώτικο απ' τα άλλα, στο κανάλι του Αμαρουσίου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.