Ο μπόμπιρας της Natalie Portman είναι ήδη γόης

Ο μπόμπιρας της Natalie Portman είναι ήδη γόης

Μαμά και γιος βγήκαν για ψώνια, με τον δεύτερο να κλέβει τις εντυπώσεις.

Η Natalie Portman μπορεί να έγινε μαμά μόλις τον περασμένο Ιούνιο, αλλά έμαθε από την αρχή πώς να προστατεύει το μωρό της από τις κάμερες και τους παπαράτσι, μένοντας πιστή στον κανόνα της για διαφύλαξη της προσωπικής της ζωής και της οικογένειάς της. Όταν όμως έχεις έναν τέτοιο γόη για παιδί, πόσο πια να το κρύψεις;

Η 30χρονη ηθοποιός βγήκε χτες για ψώνια στην αγορά του Orange County της California, όπου και διαμένει, έχοντας αγκαλιά τον γιο της Aleph. Ο μικρός όμως δεν είναι πλέον το τοσοδούλι μωράκι που είχαμε δει σε μερικές από τις σπάνιες φωτογραφίες που είχαν διαρρεύσει, αλλά έχει μεταμορφωθεί σε έναν πανέμορφο μπόμπιρα με ξανθές μπούκλες και πανέξυπνο βλέμμα, ο οποίος καίει καρδιές.

Όσο για τη μαμά του, μιλούσε χαλαρά στο κινητό της ενώ έκανε βόλτα στην λιακάδα κρατώντας τον αγκαλιά. Τον περασμένο μήνα, μάλιστα, κυκλοφόρησαν φήμες πως η Portman παντρεύτηκε με τον Γάλλο χορογράφο και πατέρα του Aleph, Benjamin Millepied, σε μια μυστική τελετή. Δεδομένης της φιλοσοφίας της αλλά και των ύποπτων δαχτυλιδιών που φορά αυτή και ο Millepied τελευταία, και τα οποία μοιάζουν αρκετά με βέρες, δεν θα μας έκανε καμία εντύπωση.