Η νέα κούνια της Blue Ivy δεν είναι από διαμάντια

Η νέα κούνια της Blue Ivy δεν είναι από διαμάντια

Η Beyonce πήρε επιτέλους κάτι (σχετικά) νορμάλ για την μικρή της κόρη.

Η Beyonce και ο Jay-Z είναι και ένα από τα πιο διάσημα και πλούσια ζευγάρια στη βιομηχανία της μουσικής και του θεάματος εν γένει, κάτι σαν τους «γαλαζοαίματους» της showbiz. Επειδή όμως αυτό είναι γνωστό, δεν σημαίνει και πως οι ίδιοι δεν πρέπει να το κάνουν ακόμα γνωστότερο. Γι' αυτό και όταν η μικρή Blue Ivy είχε έρθει στον κόσμο, το ζεύγος έσπευσε να πάρει ότι καλύτερο για την κόρη τους, ξεπερνώντας κάθε όριο –χρημάτων αλλά και γούστου.

Φαίνεται όμως πως δεν είναι όλες οι επιλογές της μαμάς Beyonce τόσο φανταχτερές και κραυγαλέες. Ή αυτό ή κατάφερε να γεμίσει το δωμάτιο της Blue με την Άρτα και τα Γιάννενα και πλέον καταφεύγει σε πιο διακριτικές και «μαζεμένες» λύσεις. Ό, τι από τα δύο κι αν ισχύει, το θέμα είναι πως η τελευταία αγορά της ποπ σταρ για την κόρη της, μια μεταλλική κούνια σε λευκό χρώμα και σε vintage στυλ, είναι μία από τις λίγες επιλογές της για το παιδικό δωμάτιο που έχουν στυλ και όμορφη αισθητική.

Με τρία παιδικά δωμάτια όμως (ναι, τρία) για την Blue Ivy, και απεριόριστο budget στη διάθεσή τους, κάτι μας λέει πως το ζεύγος μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις ακόμα –όχι και τόσο καλόγουστες.