Η Jennifer Lopez δεν λέει να βάλει μυαλό (και ρούχα)

Η Jennifer Lopez δεν λέει να βάλει μυαλό (και ρούχα)

Η Λατίνα superstar γύρισε ένα νέο video clip με σκοπό να δείξει πόσο ερωτευμένη είναι. Το θέμα, όμως, είναι πως κανείς δεν νοιάζεται.

Θυμάστε πριν κάποια χρόνια, όταν η Jennifer Lopez τα είχε με τον Ben Affleck (και τους φώναζαν με το διόλου κολακευτικό χαϊδευτικό Bennifer) και δεν περνούσε μέρα που να μην βλέπουμε διάφορες δηλώσεις του έρωτά τους, άλλες λιγότερο γλαφυρές, άλλες στα όρια της ναυτίας; Φυσικά και το θυμάστε, δεν ξεχνιούνται αυτά. Το σημείο όμως που είχαμε φτάσει να πούμε «έλεος» ήταν όταν είχε βγει το video clip για το «Jenny from the block», όπου το ζεύγος μόνο που δεν μας έδειξε πως έρχονται τα παιδιά στον κόσμο μέσα στα 4 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα που διαρκούσε.

Κι αν όλα αυτά ανήκουν (ευτυχώς) στο παρελθόν και ο Ben Affleck έχει φτιάξει πλέον μια υπέροχη οικογένεια με την Jennifer Garner και έχει δηλώσει οικτρά μετανιωμένος για «εκείνο» το videoclip, η JLo μάλλον είχε καλοπεράσει τότε και αποφάσισε να το ξανακάνει.

Αυτή το φορά όμως τα πράγματα είναι κάπως χειρότερα, καθώς πρωταγωνιστής και παρτενέρ της Lopez στο νέο της video για το τραγούδι «Dance Again» δεν είναι ένας γοητευτικός σταρ του σινεμά με τον οποίο είναι αρραβωνιασμένη (όπως τότε με τον Affleck), αλλά το toyboy της Casper Smart.

Το video θα παίξει σε πρώτη παγκόσμια στο American Idol αυτής της Πέμπτης, η τραγουδίστρια όμως δεν μπορούσε να περιμένει μέχρι τότε και αποκάλυψε μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα για να μας δώσει μια πρώτη γεύση. Στη μία αγκαλιάζει τον γυμνόστηθο Smart, αφού πρώτα του έχει δέσει τα μάτια με ένα μαντήλι που γράφει «love is blind» και στη δεύτερη είναι ο Smart που της τα δένει με το ίδιο μαντήλι, ενώ πίσω ακούγονται οι στίχοι «Nobody knows what i'm feeling inside, I find it so stupid, So why should I hide, That I love to make love to you baby (yeah make love to me)».

Τα δικά μας τα μάτια θα τα δέσει κανείς την Πέμπτη;