H Κate Winslet και ο εφιάλτης του Τιτανικού

Γωγώ Φούντα
H Κate Winslet και ο εφιάλτης του Τιτανικού

Τι λέει η star για το Leonardo και το τραγούδι της ταινίας

Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία του κινηματογράφου, ο «Τιτανικός», επιστρέφει στις σκοτεινές αίθουσες και μάλιστα σε έκδοση 3d. Με αφορμή λοιπόν την προώθηση της ταινίας η πρωταγωνίστρια Kate Winslet, αποφάσισε να θυμηθεί τα παλιά και με το φλεγματικό της χιούμορ και την ειλικρίνειά της, είναι αγγλίδα άλλωστε, δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο.

«Κάθε φορά που ακούω το My heart will go on θέλω να κάνω εμετό»! Είπε και τους άφησε όλους άφωνους. « Έχουν περάσει 15 χρόνια από τότε. Έχω κουραστεί να ακούω και το soundrack της ταινίας αλλά και τα αστεία γύρω από αυτή. Έχουν αλλάξει πολλά από τότε. Ο Leo είναι πλέον 37 κι εγώ 36. Ήταν αδύνατος κι εγώ χοντρή, και πλέον οι ρόλοι αντιστράφηκαν! Μεγαλώσαμε και αλλάξαμε».

Και συνέχισε μιλώντας για την τρέλα που είχε προκαλέσει στα κοριτσάκια η ομορφιά του συμπρωταγωνιστή της: « Ποτέ μου δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί ο Leonardo ήταν τόσο ποθητός. Για μένα ήταν και θα είναι ο «βρωμιάρης» κολλητός μου»!

Μήπως η Kate έβγαλε χολή για το φιλαράκι της επειδή δεν τη βοηθάει στην προώθηση της ταινίας; Όπως και να' χει, για ακόμη μία φορά η διάσημη star απέδειξε ότι εκτός από ταλέντο διαθέτει και χιούμορ. Ανυπομονούμε να τους δούμε μαζί στην επίσημη πρεμιέρα...