Τα πιο άσχημα τατουάζ του Hollywood

Τα πιο άσχημα τατουάζ του Hollywood

Εσείς θα κάνατε κάτι τέτοιο;

Η αδυναμία των star του Hollywood στα τατουάζ είναι λίγο πολύ γνωστή. Αυτό που διαφοροποιεί τα μόνιμα σχέδια που κοσμούν τα celebrity κορμιά δεν είναι πλέον η ποσότητα, καθώς σχεδόν όλοι έχουν παραπάνω από ένα, αλλά η ποιότητα και το πόσο όμορφα είναι.

Αν νομίζατε πως η Angelina Jolie που είναι μανιακή του sport είναι υπερβολική με όλα αυτά που έχζει χαράξει στο σώμα της, τότε δείτε κάποια τατουάζ που δε θα θέλατε σίγουρα να έχετε. Ο Mike Tyson είναι γνωστός για την καριέρα του στα ρινγκ και τα άγρια ένστικτά του. Με το νέο του tribal τατουάζ στο πρόσωπο θα λέγαμε πως είναι και επισήμως για «δέσιμο».

Ο ράπερ Gucci Mane πέρασε πολύ καιρό μέσα σε ψυχιατρική πτέρυγα. Όταν έγινε καλά και επέστρεψε στην καθημερινότητά του, έκανε και ένα τατουάζ παγωτό με κεραυνούς στο μάγουλο για να το έχει κάθε φορά που νιώθει μια λιγούρα.

Η λατρεμένη Rihanna έχει μια χαρούλα τατουάζ. Αυτά που πήγε και έκανε όμως στα δάχτυλά της γράφοντας με ροζ μελάνι «thug life» προς τιμήν του Tupak Shakur δε μας αρέσει καθόλου.

Η τραγουδίστρια Cheryl Cole μπορεί να έχει από φωνή κορμί, αλλά τα τατουάζ της με αποκορύφωμα αυτό στο πόδι είναι απαράδεκτα.

Δείτε τις φωτογραφίες και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας.