Ryan Gosling: Μετά το "Drive" τώρα και Superhero

Γωγώ Φούντα
Ryan Gosling: Μετά το "Drive" τώρα και Superhero

O... super-Ryan

Είναι νέος, ωραίος και ταλαντούχος. Ο λόγος φυσικά για τον λατρεμένο Ryan Gosling. Και αν όλα αυτά μέχρι τώρα ήταν λίγο πολύ γνωστά, να και κάτι που σίγουρα δεν ξέρατε. Ο διάσημος star του Hollywood είναι και... ατρόμητος!

Συγκεκριμένα, λίγες μέρες πριν και ενώ ο Ryan έκανε τη βόλτα του στους δρόμους της Νέας Υόρκης, έσωσε μία γυναίκα από... βέβαιο θάνατο. Η εν λόγω κυρία, που ακούει στο όνομα Lauren Penny και είναι βρετανίδα δημοσιογράφος, έχοντας στο μυαλό της τον βρετανικό τρόπο οδήγησης, προσπάθησε να διασχίσει πεζή τη λεωφόρο, νομίζοντας πως βρίσκεται στη χώρας της! Αποτέλεσμα; Δεν είδε καν ένα διερχόμενο βαν το οποίο ερχόταν κατά πάνω της. Η σύγκρουση θα ήταν αναπόφευκτη αν δε βρισκόταν εκεί γύρω ο Ryan-Superman ο οποίος με αυταπάρνηση και αστραπιαίες κινήσεις έσπρωξε τη γυναίκα στην άκρη του δρόμου!

Τυχερή εις διπλούν η δημοσιογράφος. Αφενός είναι ακόμα ζωντανή και αφετέρου σώθηκε από έναν από τους πιο σέξι star παγκοσμίως, κάτι που βέβαια της πήρε αρκετή ώρα για να συνειδητοποιήσει λόγω του σοκ που είχε υποστεί. Για την ιστορία, η Eva Mendes, για ακόμη μία φορά δε βρισκόταν μαζί με τον αγαπημένο της...