Η Beyonce όπως δεν την έχετε ξαναδεί ποτέ

Η Beyonce όπως δεν την έχετε ξαναδεί ποτέ

Η νέα επαγγελματική κίνηση της τραγουδίστριας έχει προσωπικό χαρακτήρα και μας βάζει για τα καλά μέσα στη ζωή της. 

Σε μια εποχή όπου όλοι οι διάσημοι έχουν κι από ένα δικό τους κομμάτι στον κόσμο του διαδικτύου, η Beyonce ήταν ίσως από τους τελευταίους celebrities που δεν είχαν ασχοληθεί καθόλου με το θέμα internet, τόσο όσον αφορά τα social networks όσο και τα blogs. Μέχρι τώρα.

Φαίνεται πως ο ερχομός της μικρής της κόρης άλλαξε πολλά στη ζωή της superstar τραγουδίστριας, κι ένα από αυτά είναι η σχέση της με την τεχνολογία και το διαδίκτυο. Η αρχή έγινε όταν η Beyonce και ο Jay Z ανέβασαν στο internet την πρώτη φωτογραφία της Blue Ivy, πριν λίγο καιρό. Και τώρα, η Beyonce μας παρουσιάζει γεμάτη περηφάνια το νέο προσωπικό της site, το οποίο όμως είναι πολλά περισσότερα από ένας συνηθισμένος celebrity ιστότοπος.

Το νέο site με την εύγλωτη διεύθυνση www.beyonce.com, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ένα έργο τέχνης του web design. Το σημαντικότερο για τους φαν της B όμως δεν είναι αυτό αλλά το ότι εκεί μπορούν να βρουν πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις περιοδείες και τις φωτογραφήσεις που έχει κάνει η Beyonce όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και behind the stage φωτογραφίες και πολλά ενσταντανέ από την προσωπική της ζωή που κανείς δεν είχε δει μέχρι σήμερα.

Εκτός από τις φωτογραφίες, το site προσφέρει πλήρη ενημέρωση για κάθε κίνηση της pop star αλλά και forum για να αφήνουν οι φαν τα σχόλια και τις απόψεις τους.

Η ίδια η Beyonce μάλιστα έγραψε για πρώτη φορά στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, ώστε να καλέσει τους θαυμαστές της στο νέο της διαδικτυακό «σπίτι»: «Hey World, It's B! I'm so excited to invite you to my new http://beyonce.com - we've been working hard, and it's finally ready for you XO».

Κάντε κλικ λοιπόν στο beyonce.com για να γνωρίσετε την Beyonce από την αρχή.