Η Blake Lively έχει σχέση με δύο εγκληματίες (ταυτόχρονα)

Η Blake Lively έχει σχέση με δύο εγκληματίες (ταυτόχρονα)

Ξεχάστε το gossip girl που ξέρατε.

blake-lively-in-savages
article-0-127C0C80000005DC-523_634x635

Η Blake Lively αφήνει πίσω της το Upper East Side τις ίντριγκες των πλουσίων και τα πανάκριβα outfits, γίνεται μια χίπισσα εντελώς ελευθέρων ηθών, «τα φτιάχνει» ταυτόχρονα με δύο εμπόρους μαριχουάνας, με τους οποίους και συζεί, και καταλήγει να βασανίζεται με απάνθρωπο τρόπο από το τσιράκι της «βασίλισσας» των μεξικάνικων καρτέλ κοκαΐνης.

Ναι, φυσικά και όλα αυτά γίνονται στην νέα της ταινία, αλλά ακόμα κι έτσι δεν παύουν να είναι τρομακτικά πολλές αλλαγές για μια νεαρή ηθοποιό που μέχρι τώρα είχαμε ταυτίσει με τον ρόλο της ζάμπλουτης και κακομαθημένης Serena Van der Woodsen. Φαίνεται όμως η Lively έχει βάλει σκοπό να τσαλακώσει την εικόνα της όσο δεν πάει, μήπως και αρχίσει να ξεφεύγει από τον κόσμο του «Gossip Girl» και ξεκινήσει μια πραγματική κινηματογραφική καριέρα.

Η ταινία λοιπόν ονομάζεται «Savages», είναι το νέο μεγαλόπνοο σχέδιο του σκηνοθέτη Oliver Stone και πρόκειται φυσικά για δράμα. Το σενάριο θέλει την Ophelia (Lively) να είναι μια γυναίκα με ελεύθερο πνεύμα που συζεί με τους δύο συντρόφους της στην Καλιφόρνια κάνοντας εμπόριο μαριχουάνας, μέχρι που ένα καρτέλ Μεξικάνων αποφασίζει να επεκτείνει την επιχείρησή του και να πάρει ένα κομμάτι της δουλειάς του τρίου. Ο ένας από τους δύο συντρόφους της αρνείται, και η αρχηγός του καρτέλ (Salma Hayek) απαγάγει την Ophelia και βάζει τον μπράβο της (Benicio del Toro) να την βασανίσει μέχρι οι άντρες της να δεχτούν την προσφορά. Και τότε ξεκινά το κυνηγητό.



Σπέσιαλ ρόλο στην ταινία, επίσης, παίζει και ο John Travolta, ο οποίος υποδύεται έναν αστυνομικό της Δίωξης Ναρκωτικών που θα βοηθήσει τους δύο άντρες να σώσουν την αγαπημένη τους.



Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Don Winslow, το οποίο οι New York Times είχαν χαρακτηρίσει ως «απελπισμένο να τραβήξει την προσοχή». Και, χωρίς να θέλουμε να σε στενοχωρήσουμε Blake, το trailer της ταινίας σου μοιάζει να θέλει ακριβώς το ίδιο...

Οι απορίες μας, ωστόσο, θα λυθούν το καλοκαίρι όταν και το «Savages» θα κάνει πρεμιέρα. Προς το παρόν, δείτε το trailer παρακάτω.