To λαμπερό φινάλε της Άννας Βίσση

Γωγώ Φούντα
To λαμπερό φινάλε της Άννας Βίσση

Aυλαία για το "ΔΩΔΕΚΑ".

Υπό τους ήχους της μεγάλης επιτυχίας της καριέρας της, «Δώδεκα», η μοναδική Άννα Βίσση αποχαιρέτησε τους θαυμαστές της , ρίχνοντας αυλαία σε ένα από τα πιο πετυχημένα πάρτι της χρονιάς.

Η Ελληνίδα star έμεινε στη σκηνή μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες φανερά συγκινημένη και δίνοντας τον καλύτερο της εαυτό. Η Μαίρη Λίντα και οι Wedding Singers αποχαιρέτησαν και αυτοί το κοινό με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Στο κατάμεστο ως συνήθως REX, τα δύο τελευταία βράδια έδωσαν το παρόν πολλοί εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz όπως η Άλκηστη Πρωτοψάλτη η οποία μάλιστα ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε μαζί με την Άννα Βίσση τις μεγάλες της επιτυχίες «Τράβα Σκανδάλη» και «Το χειροκρότημα». Εκτός από την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, εκεί βρέθηκαν ο Τζίμης Πανούσης με την σύζυγό του, η Αγγελική Νικολούλη, ο Μάκης Πουνέντης, η Χριστίνα Πολίτη, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος με τη σύζυγό του Στέλλα Λιζάρδη, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, η Κλέλια Ρένεση, η Βίκυ Σταυροπούλου, η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο Σπύρος Σούλης, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η Βίκυ Καγιά με τον Νίκο Κριθαριώτη, η Γιολάντα Διαμαντή, ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Χάρης Ρώμας, ο Αγγελος Μπασινάς, η Σάσα Σταμάτη με τον Τάσο Θεοδώρου, ο Βαλεντίνο, ο Γιώργος Μπέζας, η Διονυσία Ζαπατίνα, ο Νίκος Τσιλιμπουνιδάκης, κ.α

Φυσικά από το φινάλε της αγαπημένης του Άννας δε θα μπορούσε να λείπει ο Νίκος Καρβέλας, ο οποίος βρέθηκε μαζί με τη σύζυγό του Αννίτα Πάνια στα πρώτα τραπέζια, ενώ το αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν όταν οι δύο καλλιτέχνες ερμήνευσαν επί σκηνής παλιές τους επιτυχίες.