Penélope Cruz: H γυμνή φωτογράφησή της με την Meryl Streep

Penélope Cruz: H γυμνή φωτογράφησή της με την Meryl Streep

Η ισπανίδα ηθοποιός στο πρώτο της εξώφυλλο μετά την γέννηση του γιου της.

Μια από τις ομορφότερες ηθοποιούς του πλανήτη, η ισπανίδα Penélope Cruz, φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του περιοδικού "Ηarper's Βazaar" λιγότερο σέξι και προκλητική απ' όσο θα ήθελαν οι αρσενικοί fun της.

Στην ίδια συνέντευξη η ηθοποιός μιλάει για το είδωλό της την Meryl Streep και θυμάται την παλιότερη γυμνή φωτογράφηση που έκανε μαζί της για την καταπολέμηση του Aids: «Με το που ήρθε η Meryl στο studio έπρεπε να ακουμπήσω πάνω της γυμνόστηθη» λέει η σέξι Penélope, η οποία αναφέρεται στη φωτογράφηση σαν «η πιο ενδιαφέρουσα ερωτική σκηνή που έκανα ποτέ»

Η Penélope είναι πια μητέρα και σύζυγος. Το 2010 παντρεύτηκε τον επίσης ηθοποιό Javier Bardem με τον οποίο γνωρίστηκε όταν ήταν 17 στα γυρίσματα μια ταινίας. Ο γιός τους, Leonardo, γεννήθηκε πριν ένα χρόνο και οι τρεις τους πηγαινοέρχονται πλέον Μαδρίτη - Los Angeles, αν και η ίδια εξομολογείται ότι οι ταινίες έχουν μπει σε δεύτερη μοίρα: «Ίσως κάνω μία ταινία τον χρόνο, ίσως δύο, αλλά όχι περισσότερες. Έχω άλλες προτεραιότητες πλέον».

Η 38χρονη μούσα του Almodóvar και του Woody Allen ετοιμάζει ήδη την πρώτη της ταινία μετά τη γέννηση του γιού της "To Rome with Love " επίσης υπό την επίβλεψη του Woody Allen, για τον οποίο η Penélope λέει στο περιοδικό: «Λατρεύω να είμαι δίπλα στο Woody και κάποιες φορές τον παίρνει ο ύπνος μέχρι να ετοιμαστεί η επόμενη σκηνή. Τον φωτογραφίζω συνεχώς, γιατί στον ύπνο του παίρνει περίεργες πόζες. Νομίζω ότι θα πέσει από τη καρέκλα».