Julia, μια χαρά κρατιέσαι

Julia, μια χαρά κρατιέσαι

Η Julia Roberts φορά το μπικίνι με αέρα 20άρας –παρά τα 44 της χρόνια.

Μπορεί να έχει πατήσει τα 44, μπορεί να έχει ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία παιδιά, όλα τους κάτω από 8 χρονών, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η Julia Roberts θα αφήσει τον χρόνο να την βάλει κάτω.

Η ηθοποιός, αφού τέλειωσε με τα γυρίσματα και την προώθηση του «Mirror Mirror», πήρε τον καμεραμάν άντρα της Danny Moder και τα παιδιά τους, τα 7χρονα δίδυμα Hazel και Phinnaeus και τον 4χρονο Henry, και πήγαν στη Hawaii για διακοπές.

Από εκεί και οι φωτογραφίες που βλέπετε, στις οποίες η Roberts πλατσουρίζει στην παραλία με την οικογένειά της και επιδεικνύει την, σχεδόν, τέλεια σιλουέτα της σε ένα λιτό μαύρο μπικίνι της σχεδιάστριας Tory Burch. Και λέμε «σχεδόν» γιατί η Julia δεν έχει ένα «πλαστικό» σώμα που παραείναι τέλειο για την ηλικία της, τόσο που καταλαβαίνεις πως κάτι έχει πειράξει, αλλά το σώμα μιας 44χρονης που γυμνάζεται και προσέχει όσο πρέπει για να διατηρεί τις καμπύλες και την γράμμωσή της.

Επίσης, η Roberts άφησε να φανεί και ένα τατουάζ που έχει κάνει χαμηλά στην μέση της, το οποίο αναγράφει τα ονόματα των παιδιών της. Τα οποία παιδιά της ωστόσο, αν κρίνουμε από πρόσφατες δηλώσεις της, ένα άχτι πρέπει να της το έχουν...