Το κορίτσι δεν έχει πια τατουάζ

Το κορίτσι δεν έχει πια τατουάζ

Ούτε piercings, ούτε μοϊκάνα, ούτε πολλά νεύρα.

Η Rooney Mara το έχει βάλει σκοπό να σπάσει το ρεκόρ των μεταμορφώσεων που μπορεί να κάνει ένας ηθοποιός στην καριέρα του, και αν και είναι ακόμα στην αρχή σίγουρα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Η 26χρονη ηθοποιός είχε πρόσφατα αλλάξει ριζικά την εμφάνισή της για τις ανάγκες της ταινίας «Το Κορίτσι με το Τατουάζ», κόβωντας κοντά τα μαλλιά της και βάφοντάς τα μαύρα, ασπρίζοντας τα φρύδια της και γεμίζοντας το σώμα της με piercings και, φυσικά, τατουάζ. Το look της, για χάρη της ταινίας πάντα, ήταν στην ίδια λογική. Μαύρα ρούχα, αρβύλες, σκισμένα tops κ.ο.κ.

Αυτή η Rooney, όμως, τέλειωσε μαζί με την ταινία και, μετά από ελάχιστο διάστημα ξεκούρασης, η ηθοποιός μεταμορφώνεται και πάλι, για να ικανοποιήσει ξανά τα «καπρίτσια» ενός σκηνοθέτη.

Ο νέος ρόλος της Mara είναι αυτός μιας γυναίκας που καταφεύγει στα φάρμακα για να αντιμετωπίσει την επερχόμενη αποφυλάκιση του άντρα της από την φυλακή, μετά από χρόνια, και την θέλει με μακριά, καστανόξαθνα μαλλιά, συντηρητική εμφάνιση και χωρίς το παραμικρό ίχνος τατουάζ ή οποιοδήποτε άλλου «έξαλλου» στοιχείου. Καμία σχέση με την Lisbeth Salander της προηγούμενης ταινίας της, δηλαδή.

Το νέο φιλμ ονομάζεται «The Bitter Pill» και συμπρωταγωνιστές της Rooney θα είναι ο Channing Tatum και ο Jude Law. Η νεαρή ηθοποιός όμως δεν σταματά εκεί, καθώς έχει στα σκαριά άλλη μια ταινία, το «Lawless», η οποία θα αφορά ερωτικά τρίγωνα και θα συμπρωταγωνιστεί με τον Ryan Gosling. Κάτι μας λέει ότι θα έχουμε ακόμα περισσότερα να σχολιάσουμε τότε...