Ο Mr.Big ξαναπαντρεύτηκε

Ο Mr.Big ξαναπαντρεύτηκε

Αυτή τη φορά, όμως, στην πραγματική ζωή.

Μετά από έξι κύκλους και 94 επεισόδια Sex and the City, και δέκα χρόνια γεμάτα σχέσεις, χωρισμούς και επανασυνδέσεις, το 2008 η Carrie παντρεύτηκε επιτέλους τον Mr.Big με δόξα και τιμή στην ομώνυμη κινηματογραφική ταινία της διάσημης σειράς.

Φαίνεται όμως πως η ζωή δεν διαφέρει και τόσο από την τέχνη, καθώς ο Chris Noth, ο ηθοποιός που υποδυόταν όλα αυτά τα χρόνια τον Mr. Big, κατάφερε επιτέλους να συμβιβαστεί με την ιδέα του γάμου, ακριβώς όπως και το τηλεοπτικό/κινηματογραφικό alter ego του, και να παντρευτεί την επί δεκαετίας σύντροφό του, Tara Wilson.

Ο Noth και η Wilson γνωρίστηκαν το 2002 στο νεοϋρκέζικο μπαρ του ηθοποιού «The Cutting Room», όπου και η δεύτερη εργαζόταν, και τον Ιανουάριο του 2008 έφεραν στον κόσμο τον γιο τους, Orion. Ο αρραβώνας τους είχε γίνει γνωστός από το 2009, αλλά έπρεπε να περάσουν τρία χρόνια για πάρει το ζευγάρι την απόφαση και να φορέσει τις βέρες.

Ο γάμος έγινε στις 6 Απριλίου σε μια κλειστή αλλά πολυτελή τελετή στο Maui, πάνω στην παραλία Makena και με την συμμετοχή μόλις 10 ατόμων. Ο μικρός τους γιος ήταν αυτός που κουβαλούσε τις βέρες και μετά την τελετή, ζευγάρι και καλεσμένοι δείπνησαν στο βραβευμένο εστιατόριο Gannon's που βρίσκεται στην περιοχή.

Δεν διαφέρει και πολύ από τον τρόπο με τον οποίο παντρεύτηκαν τελικά με την Carrie, σωστά;