Πού έκαναν Πάσχα οι star;

Πού έκαναν Πάσχα οι star;

Πέντε Έλληνες σταρ βαθμολογούν και σχολιάζουν το φετινό Πάσχα.

Τέσσερις αγαπημένες μας γυναίκες, αλλά και ένας με άντρας πολύ χιούμορ, απαντάνε σε δύο σύντομες και επίκαιρες ερωτήσεις του Queen.gr: Πού πέρασαν το Πάσχα, αλλά και πώς θα το βαθμολογούσαν σε σύγκριση με άλλες χρονιές; Διαβάστε τις απαντήσεις τους.


Έλλη Κοκκίνου
- Μεταξύ του εξοχικού μου στην Αθήνα και της Θεσσαλονίκης. Συνδύασα την οικογένεια με την φιλική παρέα και ήταν πολύ ωραία.
- Δεν ξέρω, δεν μπορώ έτσι απλά να βάλω ένα νούμερο. Εξαρτάται από πολλά πράγματα: Από τις συνθήκες, από την παρέα και από άλλα πράγματα. Πάντως πέρασα πολύ ωραία, χαλάρωσα και ξεκουράστηκα.

Ναταλία Γερμανού
- Πολύ όμορφα και πολύ χαλαρά με αγαπημένους φίλους στο Πόρτο Χέλι. Ξεκουράστηκα, όχι όσο θα 'πρεπε, αλλά αρκετά ώστε να με βγάλει μέχρι το Καλοκαίρι.
- Δεν θέλω να βαθμολογήσω το φετινό Πάσχα, άσε με. Έχω πάψει πλέον να βαθμολογώ και το Πάσχα και τους άντρες.

Κατερίνα Γκαγκάκη
- Η αλήθεια είναι ότι θεωρώ το Πάσχα στην Ελλάδα μοναδικό. Είναι πραγματικά μαγική η άνοιξη στη χώρα μας, αλλά και ο τρόπος που βιώνουμε τα μηνύματα της γιορτής. Φέτος είναι η δεύτερη χρονιά που πέρασα το Πάσχα σε οικογενειακό σπίτι ...στα περίχωρα Αθηνών. αποφασιστικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η διάθεση της οικογένειας και της παρέας να μαζευτούμε χάλαρα και ήρεμα, χωρίς προγράμματα και ταλαιπωρία ταξιδιού αλλά και ...ο καιρός! Εκ του αποτελέσματος, ήταν σωστή απόφαση!
- Θα έλεγα 7-8. Είναι πολύ ανακουφιστικό να συνειδητοποιείς όσο περνάει ο καιρός, ότι δε χρειάζεται να κυνηγήσεις και να προσπαθήσεις για να κάνεις κάτι εντυπωσιακά διαφορετικό για να περάσεις καλά. Πέρασα πολλά χρόνια θεωρώντας ότι πρέπει απαραίτητα να εκβιάζεις τη διασκέδαση και τελικά ανακάλυψα ότι είναι το μόνο που δεν πρέπει να κάνεις. Φέτος ξεκουράστηκα, γέλασα, κοιμήθηκα, πέρασα χρόνο με την οικογένειά μου, χαλάρωσα... μήπως να βάλω 9;

Ναταλία Δραγούμη
- Ήταν να πάω στη Ρώμη οικογενειακώς, αλλά τελευταία στιγμή την ίδια μέρα βρεθήκαμε στα Κύθηρα. Κάτι στράβωσε με τη Ρώμη, αλλά τελικά μας βγήκε σε καλό γιατί ωραία είναι στη Ρώμη, αλλά σαν το καλό ελληνικό Πάσχα, δεν θα βρεις πουθενά εκτός απ τη χώρα σου.
- Στο φετινό Πάσχα θα βάλω 9.8 γιατί τα απρόοπτα είναι τα καλύτερα και τα Κύθηρα είναι ένας από τους αγαπημένους μου προορισμούς. Είναι πολύ παρθένος προορισμός, σχετικά δύσβατος, αλλά υπέροχος και ιδανικός για παιδιά. Πρωτοήρθα εδώ στα 20 μου και μάλιστα στα Κύθηρα είχα και την πρώτη μου επαφή με την κάμερα σε μια βουκολική ταινία, όπου εγώ ήμουν ντυμένη με παραδοσιακή στολή και κοτσίδες, χάλια (γέλια)

Θανάσης Τσαλταμπάσης
- Στη Θεσσαλονίκη με την οικογένειά μου. Φροντίζω να έρχομαι κάθε χρόνο στο πατρικό μου, στη γειτονιά μου και πάντα περνάω πολύ ωραία. Βλέπω παλιούς μου φίλους, τους συμμαθητές μου, τα σόγια μου. Πως και πως το περιμένω το Πάσχα κάθε χρόνο.
-Θα έλεγα λίαν καλώς, δεν θα έβαζα βαθμό.