H επιστροφή της fit-πλέον-Britney

Γωγώ Φούντα
H επιστροφή της fit-πλέον-Britney

Έχυσε ιδρώτα στα γυμναστήρια και ιδού οι αποδείξεις...

Η Britney Spears επέστρεψε! Και δεν εννοούμε από άποψη δισκογραφίας ή κάτι παρόμοιο, αλλά από άποψη φυσικής κατάστασης και εμφάνισης.

Η πριγκίπισσα της ποπ, που τα τελευταία χρόνια μας είχε απογοητεύσει ουκ ολίγες φορές με τα καμώματά της και την άσχημη συμπεριφορά της, σε πρόσφατη εμφάνισή της επέδειξε με καμάρι τους νέους καλογυμνασμένους της κοιλιακούς.

Η Britney λοιπόν, φορώντας μαύρα ολόστενα ρούχα και ψηλές δερμάτινες μπότες, μοιράστηκε περιχαρής τις φωτογραφίες στο Twitter θέλοντας προφανώς να δείξει το νέο βελτιωμένο της σώμα. Ας μην ξεχνάμε ότι η 30χρονη star είναι ήδη μητέρα δύο παιδιών.

Εκτός βέβαια από εμφανισιακά, η Britney τα πάει καλά και επαγγελματικά καθώς απέρριψε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 10 εκατομμυρίων δολαρίων για να κάτσει στην κριτική επιτροπή του X Factor USA, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι να της κάνουν νέα και άκρως βελτιωμένη πρόταση αυτή τη φορά για... 15 εκατομμύρια δολάρια! Φήμες λένε ότι μάλλον θα δεχτεί καθώς έχει βάλει το χεράκι σε αυτό και ο δαιμόνιος Simon Cowell.

Welcome back Britney...