Brad Pitt-Angelina Jolie: επιτέλους αρραβωνιάστηκαν

Brad Pitt-Angelina Jolie: επιτέλους αρραβωνιάστηκαν

Πότε θα φάμε κουφέτα;

Μετά από εφτά χρόνια και έξι παιδιά, ο Brad Pitt και η Angelina Jolie επιτέλους αρραβωνιάστηκαν. Η εκπρόσωπος Τύπου του διάσημου ηθοποιού,Cynthia Pett-Dante επιβεβαίωσε το χαρμόσυνο γεγονός λέγοντας πως δεν έχει οριστεί ακόμα η ημερομηνία, αλλά το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε και μάλιστα με ένα πολύ ιδιαίτερο δαχτυλίδι.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων Robert Procop, αποκάλυψε πως σχεδίασε το περιβόητο διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων για την Angelina υπό τη στενή παρακολούθηση και καθοδήγηση του Pitt που ήθελε να συμμετέχει σε όλη τη διαδικασία.

Το ζεύγος που γρήγορα έγινε γνωστό με το όνομα «Bradgelina» είναι ένα από τα πιο ισχυρά του Hollywood με πρώην συζύγους, ίντριγκες, αμέτρητα εξώφυλλα και μία τεράστια περιουσία. Από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως είναι μαζί, οι θαυμαστές τους ήθελαν να τους δουν παντρεμένους και ειδικά με την άφιξη των έξι παιδιών τους, ο γάμος του ζευγαριού είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα κοσμικά γεγονότα.

Μπορεί να μην υπάρχει επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το πότε θα φάμε κουφέτα, αλλά η 36χρονη ηθοποιός μπορεί να καμαρώνει ανενόχλητη πλέον φορώντας το ανεκτίμητης αξίας διαμαντένιο δαχτυλίδι της.

Καλό Πάσχα!