Angelina Jolie-Jennifer Aniston: Η “διαμάχη” για το δαχτυλίδι

Angelina Jolie-Jennifer Aniston: Η “διαμάχη” για το δαχτυλίδι

Crash test στα δαχτυλίδια αρραβώνων που σχεδίασε ο Brad Pitt

Από τη στιγμή που η Angelina Jolie και ο Brad Pitt ανακοίνωσαν επίσημα τον αρραβώνα τους, τα αμερικάνικα media έπαθαν αμόκ και φυσικά δεν ξέχασαν να συμπεριλάβουν και την Jennifer Aniston μέσα στο πανηγύρι που στήθηκε.


Το δαχτυλίδι αρραβώνων της 36χρονης super star φωτογράφησαν παπαράτσι σε μια επίσκεψη της σε μουσείο του Los Angeles. Ο κοσμηματοπώλης που το σχεδίασε το περιέγραψε ως: «ένα διαμάντι άριστης ποιότητας, το οποίο στη συνέχεια μεταμορφώθηκε χρησιμοποιώντας τα μοναδικά σχέδια του Pitt».
Το δαχτυλίδι όμως της Angelina δεν ήταν το πρώτο που είχε σχεδιάσει ο 49χρονος star. Πριν απ αυτό, υπήρξε το δαχτυλίδι αρραβώνων της Jennifer Aniston το 2000. Το δαχτυλίδι αξίας μισού εκατομμυρίου δολαρίων είχε επίσης σχεδιαστεί από τον Brad σε συνεργασία με τον κοσμηματοπώλη και είχε το σχήμα καρδιάς ώστε να συμβολίζει την αιωνιότητα. Το ζευγάρι χωρίσε Ιανουάριο του 2005.


Πιθανότατα η Jennifer να περιμένει το επόμενο δαχτυλίδι αρραβώνων, αυτή τη φορά από τον Justin Theroux, για τον οποίο πρόσφατα δήλωσε στο Marie Claire της Αυστραλίας: «Είναι προστατευτικός, αυτό είναι σίγουρο. Είναι απλά ένας καλός άνθρωπος και πολύ αστείος».