Ποιος διάσημος αγοράζει μαύρο χαρτί υγείας (αξίας 12 ευρώ το ρολό) για όλα του τα σπίτια;

Ποιος διάσημος αγοράζει μαύρο χαρτί υγείας (αξίας 12 ευρώ το ρολό) για όλα του τα σπίτια;

Αν νομίζατε πως τα έχετε δει όλα στον θαυμαστό κόσμο των celebrities, σκεφτείτε ξανά.

CowellPage01_01_1492105a

Κι αν έχουμε ακούσει για παραξενιές των διασήμων. Κι αν έχουμε διαβάσει για εξωφρενικές απαιτήσεις των celebrities, στα όρια της παράνοιας. Κι όμως, κυρίες και κύριοι, αν νομίζατε πως η παρέλαση της ματαιοδοξίας είχε δείξει τα καλύτερα «νούμερά» της , είστε γελασμένοι. Και αυτό γιατί μια νέα είδηση που κυκλοφόρησε σήμερα αποδεικνύει πως έχουμε πολλά να δούμε ακόμα από τον τρελό κόσμο του Hollywood.

Η είδηση, λοιπόν, θέλει τον Simon Cowell, τον φοβερό και τρομερό επιχειρηματία της Αγγλίας (και όχι μόνο) και ιθύνων νου πίσω από το απίστευτα επιτυχημένο show «Britain's Got Talent» αλλά και το «Χ Factor», αγγλικό και αμερικάνικο, να εμπιστεύεται μόνο ένα συγκεκριμένο χαρτί υγείας για... την υγιεινή του. Το χαρτί αυτό, φυσικά, δεν είναι ό,τι κι ό,τι. Είναι εξαιρετικά απαλό, μαύρου χρώματος (!) και κάθε ρολό κοστίζει γύρω στις 10 λίρες Αγγλίας, δηλαδή 12 ευρώ.



Ο Cowell μάλιστα έχει φροντίσει να εφοδιάσει όλα του τα σπίτια σε Αγγλία και Los Angeles με τη συγκεκριμένη μάρκα χαρτιού. Και πιστέψτε μας, ούτε τα σπίτια του είναι λίγα, ούτε τα μπάνια που διαθέτει το καθένα. Αν αυτή δεν είναι η απόλυτη προσωποποίηση της φράσης «first world problems» τότε ειλικρινά δεν ξέρουμε ποια μπορεί να είναι.