«Βλαχάρα, κόψατε τις συντάξεις για'χεις εσύ τα λούσα σου»

«Βλαχάρα, κόψατε τις συντάξεις για'χεις εσύ τα λούσα σου»

Η κ. Βίκυ Σταμάτη, σύζυγος του κ. Άκη Τσοχατζόπουλου, το πρωί βρέθηκε στον ανακριτή. Πάντα υπέρκομψη διάλεξε τι θα βάλει για την περίσταση, επιλέγοντας μαύρο και λευκό πουκάμισο όπως ο σύζυγός της, στην αντίστοιχη επίσκεψη. Δεν έμεινε στο γραφείο του ανακριτή, ούτε μια ώρα. Έφτασε, λέει, στην Ευελπίδων περίπου στις 09:45, μπήκε στο ανακριτικό γραφείο από την πίσω πόρτα, μάλλον για να γλιτώσει τις κάμερες και τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων και λίγο πριν από τις 10:30, αποχώρησε, από την μπροστινή πόρτα, όπου μάλλον το μετάνιωσε! Πολίτες άρχισαν να της φωνάζουν: «Βλαχάρα, κόψατε τις συντάξεις για να έχεις εσύ τα λούσα σου!» και «για 250.000.000 ευρώ κόψατε τις επικουρικές συντάξεις του κοσμάκη».

Να πω πως την θαύμασα, που αγέρωχη κατευθύνθηκε στην έξοδο. Προσωπικά σε αντίστοιχη φάση (αστείο!), θα βάζα τα κλάματα με λυγμούς!

Η κ. Σταμάτη κλήθηκε να απολογηθεί σχετικά με την κατηγορία του ξεπλύματος «μαύρου» χρήματος αλλά και να δώσει εξηγήσεις για τον τρόπο που αποκτήθηκε το ακίνητο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου και για τα ποσά που δαπανήθηκαν για την ανακαίνισή του. Για την Βίκυ Σταμάτη η έρευνα των εισαγγελέων απέδειξε από την άρση τραπεζικού απορρήτου ότι, από το 1997 η κατηγορουμένη δέχεται χρηματικά ποσά σε λογαριασμούς της τα οποία φαίνεται να καταθέτει ο εξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου και διαχειριστής υπεράκτιων εταιρειών που εμπλέκονται στην υπόθεση, Νίκος Ζήγρας.

Όχι, μη μου πείτε τι δουλειά έχει αυτή η είδηση εδώ, διότι θα ανταπαντήσω ξέρετε κάτι πιο lifestyle από το ζεύγος Τσοχατζόπουλου: Επαύλεις, αρχοντικά, Four Seasons, συγγραφή ενός μοναδικού βιβλίου, κομψότητα, στυλ, χάρη, ακριβά αυτοκίνητα! The bold and the beautiful, θα θύμιζε αν ακριβώς δεν είχαν κοπεί οι συντάξεις για ποσό τουλάχιστον στο 1/3 απ το ακίνητο στην Αρεοπαγίτου!

Να θαυμάσουμε πάντως τις αρετές μας ως λαός. Τέτοια υπομονή ούτε οι Ινδοί επί αποικιοκρατείας δε θα έδειχναν, που είχαν και τον Γκάντι να τους μιλάει για ειρηνική επανάσταση και να τους μαζεύει. Στις ακραίες αδικίες τραβάτε και μια απεργία πείνας ο Μαχάτμα! Εδώ ποιος να την τραβήξει, ο Καμμένος;