Ζέτα Μακρυπούλια: Σε ποια επαγγελματική πρόταση θα πει όχι;

Ζέτα Μακρυπούλια: Σε ποια επαγγελματική πρόταση θα πει όχι;

Ποιοι ζητούν την βοήθειά της, για να ανεβάσουν τα νούμερα τηλεθέασης;

Ως γνωστόν δεν υπάρχει σίριαλ που να σέβεται τον εαυτό του, αν δεν έχει εξασφαλίσει κάποια γνωστά και πετυχημένα ονόματα σαν quest star. Αυτοί που περνάνε μπροστά από τη κάμερα δεν είναι πάντα απαραίτητο να είναι ηθοποιοί, όπως η περίπτωση της τηλεκριτικού Ντέπυς Γκολεμά, η οποία θα υποδυθεί την Αλέκα Παπαρήγα στο σίριαλ του Αλέξανδρου Ρήγα "Το αμάρτημα της μητρός μου".


Εκτός όμως από την τηλεκριτικό και άλλα γνωστά ονόματα έχουν συμφωνήσει, ενώ ένα, η Ζέτα Μακρυπούλια, δεν έχει απαντήσει ακόμη, ενώ ήδη ψιθυρίζεται πως η απάντησή της θα είναι αρνητική. Στα επόμενα επεισόδια λοιπόν θα δούμε τον Λάκη Γαβαλά, τον Κώστα Κόκλα και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Οι δύο ηθοποιοί και ο επιχειρηματίας έχουν ήδη δεχτεί να συμμετέχουν σε άγνωστο ακόμη αριθμό επεισοδίων, ενώ πηγές αναφέρουν ότι η Ζέτα δεν έχει πρόθεση να κάνει quest στο σίριαλ του Αλέξανδρου. Τώρα αν το κανάλι θέλοντας να βοηθήσει τη σειρά, που δεν έφερε τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης, πιέσει τη Ζέτα, θα το ανακαλύψουμε στο μέλλον.


"Το αμάρτημα της μητρός μου" θα ολοκληρωθεί σε 10 με 12 επεισόδια και όπως δείχνουν τα πράγματα και τα νούμερα, δεν πρόκειται να πάρει το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν.