Πως άλλαξε έτσι αυτό το κορίτσι;

Πως άλλαξε έτσι αυτό το κορίτσι;

Αν καταφέρετε να μαντέψετε ποια είναι η κοπέλα της φωτογραφίας, σας βγάζουμε το καπέλο.

1_heidi_klumlarge_image-1

Σήμερα, είναι ένα από τα μεγαλύτερα supermodels που υπάρχουν, μια ξανθιά καλλονή με απίστευτες αναλογίες -ακόμα και στα 38 της, πλέον, χρόνια- με οικογένεια και επιχειρηματικές συμφωνίες που της έχουν κάνει ένα από τα πιο επιδραστικά άτομα στον κόσμο. Πιστέψτε μας, όμως, όσα στοιχεία και να σας δώσουμε, δεν θα καταλάβετε ποτέ ποια είναι η εικονιζόμενη.

Το 19χρονο κορίτσι της φωτογραφίας, λοιπόν, δεν είναι άλλη από την Heidi Klum! Σοκ, σωστά;



Πριν γίνει το «είδωλο» που είναι σήμερα, η Heidi της φωτογραφίας ήταν ένα νεαρό μοντέλο από την Γερμανία που το 1992 έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο. Τα μαλλιά της ήταν ακόμα στο φυσικό, καστανό τους χρώμα και το σώμα της πιο στρογγυλεμένο και νεανικό, όπως άρμοζε άλλωστε στην ηλικία της. Χρειάστηκε μόνο ένας διαγωνισμός μοντέλων, το Model 92, στον οποίο κατατρόπωσε τις υπόλοιπες 25.000 διαγωνιζόμενες, για να ξεκινήσει την τεράστια καριέρα της.

Η ίδια η Klum ανέβασε αυτή τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, γράφοντας «Ουάου! Δείτε αυτήν τη φωτογραφία από το 1992! Μία από τις πρώτες μου φωτογραφήσεις. Αυτό είναι το φυσικό χρώμα των μαλλιών μου!».