H Anne Hathaway έγινε εντελώς «Άθλια»

H Anne Hathaway έγινε εντελώς «Άθλια»

Η μεταμόρφωση της ηθοποιού για τον νέο της ρόλο ολοκληρώθηκε και το αποτέλεσμα είναι, αν μη τι άλλο, εντυπωσιακό.

annehathaway__span

Θυμάστε πριν λίγες μέρες, όταν είχαν διαρρεύσει οι πρώτες φωτογραφίες της Anne Hathaway με κοντό, αγορίστικο, κούρεμα, και όλοι είχαμε μείνει έκπληκτοι με την τρομερή αλλαγή της, τόσο στα μαλλιά όσο και στα κιλά;

Ε λοιπόν, αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν σήμερα από τα γυρίσματα της ταινίας «Les Miserables», για την οποία και η 29χρονη ηθοποιός αναγκάστηκε να μεταμορφωθεί εντελώς.

Τα αποτελέσματα της σκληρής δίαιτας των 500 θερμίδων την ημέρα είναι παραπάνω από εμφανή καθώς η Hathaway έχει μείνει πετσί και κόκαλο, κάτι που σε συνδυασμό με το κοντοκουρεμένο της μαλλί και το φαρδύ φόρεμα εποχής που φορά την κάνουν να φαίνεται μικροσκοπική, εξαντλημένη και σίγουρα όχι στην καλύτερη φυσική κατάσταση.



Αυτό ακριβώς όμως ήθελαν να πετύχουν οι παραγωγοί, μιας και ο ρόλος της Anne στην ταινία είναι αυτός μιας φτωχής εργάτριας εργοστασίου, η οποία το βράδυ δουλεύει ως πόρνη και τελικά πεθαίνει από λευχαιμία. Και αν κρίνουμε από τις εικόνες, πέτυχαν διάνα.

Στην ταινία, η οποία βασίζεται στο κλασικό μυθιστόρημα του Βίκτωρος Ουγκό, πρωταγωνιστούν επίσης ο Hugh Jackman (ο οποίος γκρίζαρε απότομα για τις ανάγκες του ρόλου) και ο Russell Crowe.