Blake Lively και Ryan Reynolds: Ψάχνουν για σπίτι

Blake Lively και Ryan Reynolds: Ψάχνουν για σπίτι

Το πιο φωτογενές νεαρό ζευγάρι του Hollywood ετοιμάζεται να συζήσει.

Όταν είχαμε ακούσει για πρώτη φορά για την σχέση του Ryan Reynolds με την Blake Lively είχαμε παραμείνει καχύποπτοι, καθώς δεν θα ήταν η πρώτη φορά που και ο ένας και ο άλλος χρησιμοποιούσαν μια δήθεν σχέση με συμπρωταγωνιστή για να προωθήσουν την ταινία τους. Ο χρόνος όμως περνούσε, οι δύο ηθοποιοί συνέχιζαν να είναι μαζί και μάλιστα να φαίνονται πραγματικά ερωτευμένοι και να που τώρα ετοιμάζονται να μείνουν μαζί. Οπότε ναι, λέμε να τους πιστέψουμε.

Reynolds και Lively λοιπόν έχουν βγει τις τελευταίες μέρες στους δρόμους του Connecticut και ψάχνουν για σπίτι. Ο Ryan μάλιστα μένει σχεδόν αποκλειστικά στο σπίτι της Blake εδώ και καιρό, καθώς «όταν είναι στο διαμέρισμά της νιώθει σαν να είναι σπίτι του».

Το ζευγάρι είχε κοιτάξει στο παρελθόν ένα διαμέρισμα στο Manhattan, αξίας 4.5εκ. δολαρίων, φαίνεται όμως πως προτιμούν μια πιο ήσυχη περιοχή, πιο κοντά στη φύση, γι᾽ αυτό και επέλεξαν το Connecticut. Μια άλλη πηγή αναφέρει: «Η Blake και ο Ryan θέλουν να ζήσουν όσο περισσότερο γίνεται σαν ένα φυσιολογικό ζευγάρι. Λατρεύουν να δραπετεύουν από την πόλη και τους αρέσουν οι πιο αργοί ρυθμοί».