Φαίη Ξυλά: «Παντρεύτηκα από...παρόρμηση!»

Φαίη Ξυλά: «Παντρεύτηκα από...παρόρμηση!»

Μια... παρόρμηση του συζύγου της Κωνσταντίνου αποκαλύπτει η φαίη Ξυλά ότι ήταν ο γάμος τους!

Μια... παρόρμηση του συζύγου της Κωνσταντίνου αποκαλύπτει η φαίη Ξυλά ότι ήταν ο γάμος τους! «Ήθελε να κάνουμε κάτι ρομαντικό και να ορκιστούμε μπροστά στους φίλους μας. Μου άρεσε και μένα πάρα πολύ και το προχωρήσαμε. Να κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι, να το διασκεδάσουμε και να το χαρούμε». Παντρεμένη εδώ και μερικούς μήνες με τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο -ηθοποιό και συμπρωταγωνιστή της στα «Μυστικά της Εδέμ»-, η Φαίη Ξυλά θυμάται ότι με το που γνωρίστηκαν «έδεσαν» μεταξύ τους και άρχισαν να συγκατοικούν από την πρώτη μέρα: «Σε μας τα πράγματα συνέβαιναν. Ούτε τα οργανώναμε, ούτε τα συζητούσαμε. Έτσι νιώθαμε και έτσι κάναμε». Μετά το γάμο η ζωή της δεν έχει αλλάξει, αφού όπως λέει «Με τον άντρα μου ζούσαμε μαζί ήδη 4 χρόνια».

Στον άντρα της, αγαπά αυτό ακριβώς που είναι: «Ο Κωνσταντίνος είναι ξεχωριστός για μένα. Τα έχει όλα. Και χιούμορ και εμφάνιση». Μάλιστα, μαρτυρά ότι αν και ζηλεύει, δεν το δείχνει: «είμαι εγωίστρια και πεισματάρα. Ο άντρας μου, το δείχνει συχνότερα».
Το πείσμα και ο εγωισμός όπως παραδέχεται, είναι τα χειρότερα της ελαττώματα Ωστόσο, όταν αντιλαμβάνεται το λάθος της, ζητά πάντα συγγνώμη.
Καλωσορίζει το ενδεχόμενο ενός παιδιού και όπως λέει «όποτε να' ρθει καλώς να 'ρθει. θα ήθελα σίγουρα ένα παιδί αλλά δεν θα ήθελα ποτέ να το οργανώσω».
Στην καθημερινότητα, προτεραιότητα έχουν οι προσωπικές της σχέσεις: «Για μένα δεν είναι ποτέ η δουλειά πρώτα. Τους ανθρώπους που αγαπάω τους έχω πάνω απ΄όλα. Αν δεν είναι καλά οι προσωπικές μου σχέσεις, δεν μπορώ να λειτουργήσω πουθενά καλά».

Όσο για το αν συγχωρεί αυτούς που την πλήγωσαν; «Ναι αλλά εξαρτάται τη σημαντικότητα του ανθρώπου. Αν κάνει κάτι που με πληγώνει πολύ, σίγουρα θα τον συγχωρέσω και δεν θα κρατήσω κακία, αλλά δεν θα είναι ποτέ το ίδιο. Όσο κι αν έχω προσπαθήσει στο παρελθόν να είμαι το ίδιο, δεν μπορώ».

Πηγή: gossip-tv.gr