Robert Pattinson-Kristen Stewart: Αντιμέτωποι στις Κάννες

Robert Pattinson-Kristen Stewart: Αντιμέτωποι στις Κάννες

Το διάσημο ζευγάρι ταξιδεύει στην Ευρώπη

Είναι ένα από τα διασημότερα ζευγάρια του πλανήτη. Τι και να κανείς από τους δύο δεν το παραδέχτηκε ποτέ δημόσια; Κάθε κοινή τους εμφάνιση συνοδεύεται από εκατοντάδες παπαράτσι, κραυγές των θαυμαστών και χιλιάδες σχόλια στο Internet.


Το διάσημο ζευγάρι του twilight έπους κάνει φιλότιμες προσπάθειες να αποδείξει (ερμηνευτικά) ότι είναι κάτι περισσότερο από teen idols. Έτσι μετά την τεράστια εμπορική επιτυχία των ταινιών twilight, οι δύο πρωταγωνιστές προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποτινάξουν την τυποποίηση, διαλέγοντας ρόλους. είτε ανεξάρτητων παραγωγών, είτε "ιδιόρρυθμων" σκηνοθετών όπως ο Cronenberg. (Για αυτό το λόγο μάλιστα είναι διατεθειμένοι να περικόψουν το υψηλό του κασέ. Άλλωστε τα χρήματα δεν τους λείπουν. Η αμοιβή τους για τις δύο τελευταίες ταινίες Twilight: Breaking dawn 1 και 2 είναι 25 εκατομμύρια δολάρια συν ποσοστά 5 με 7% από τις συνολικές εισπράξεις για τον καθένα).
Αυτή τη φορά λοιπόν το ζευγάρι θα βρεθεί αντιμέτωποι στις Κάννες, στο 65ο Φεστιβάλ καννών που ξεκινά στις 16 Μαΐου, μια και οι ταινίες τους θα διεκδικήσουν τον χρυσό φοίνικα. (Φέτος υποβλήθηκαν 1.779 ταινίες, ενώ επιλέχτηκαν μόλις 22) Η 22χρονη Kristen θα εκπροσωπήσει την ταινία της "On the road" που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Jack Kerouac, ενώ ο 26χρονος Robert Pattinson την ταινία, Cosmopolis.


Αν και οι δύο ταινίες έχουν διαφορετική ημερομηνία προβολής, όλοι περιμένουν να δουν αν το διάσημο ζευγάρι θα τολμήσει αυτή τη φορά κοινή εμφάνιση.