Έχω και «Victoria Beckham», πάμε μια βόλτα;

Έχω και «Victoria Beckham», πάμε μια βόλτα;

Η ασταμάτητη Victoria σχεδίασε το νέο τζιπ της Range Rover, το οποίο και φέρει το όνομά της.

Αν νομίζατε, όπως κι εμείς άλλωστε, πως ήταν απλά ζήτημα χρόνου μέχρι η Victoria Beckham να πάθει υπερκόπωση, κάνατε ένα τεράστιο λάθος -κι εμείς μαζί σας. Η 37χρονη σχεδιάστρια μόδας και σύζυγος David, έκανε πάλι το θαύμα της, δοκιμάζοντας κάτι εντελώς διαφορετικό από όσα την είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα και, φυσικά, κάνοντάς το τέλεια. Σχεδίασε ένα αυτοκίνητο.

Όχι, δεν σας κάνουμε πλάκα. Η Victoria παρουσίασε χτες στο Πεκίνο, στην πρεμιέρα το Auto China, της μεγάλης αυτοκινητιστικής έκθεσης της Κίνας, το πρώτο της δημιούργημα στον χώρο της τετρακίνησης: Το νέο Range Rover Evoque.

Το υπερσύγχρονο και υπερπολυτελές τζιπ τελείωσε έπειτα από δουλειά δύο χρόνων, η τιμή εκκίνησής του θα είναι το ταπεινό ποσό των 80.000 λιρών και απευθύνεται σε εκλεκτούς πελάτες οι οποίοι δεν είναι αρκετά ικανοποιημένοι με την ήδη πολυτελή έκδοση του standard Evoque και θέλουν κάτι με την σικ υπογραφή της Victoria Beckham πάνω του. Θα πρέπει να βιαστούν όμως, καθώς το νέο 4x4 θα κυκλοφορήσει μόνο σε 200 αριθμημένα μοντέλα.

Η ίδια η Victoria δήλωσε ενθουσιασμένη και πολύ περήφανη στην παρουσίαση του νέου της «παιδιού», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι μια μεγάλη τιμή. Ήθελα να σχεδιάσω ένα αμάξι που να θέλω να το οδηγώ και να θέλει και ο David να το οδηγεί. Θέλω ένα αμάξι που να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά μου. Είμαι πραγματικά περήφανη γι᾽αυτό το αυτοκίνητο».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το καλλιτεχνικό βιντεάκι που συνόδευσε την παρουσίαση του Range Rover Evoque «Posh Spice», στο οποίο η Victoria πρωταγωνιστεί με έγχρωμες και ασπρόμαυρες πόζες φουτουριστικού χαρακτήρα και, φυσικά, πάντα με αψεγάδιαστο στυλ.