O Karl με mankini!

O Karl με mankini!

Στη φωτο-βιογραφία του  Antonio Lopez

O Antonio Lopez, ένας από τους πρώτους fashion illustrators που έφυγε το 1987, άφησε πίσω του μεγάλο όγκο ακυκλοφόρητων φωτογραφιών από celebrities σε προσωπικές στιγμές τους. Τις φωτογραφίες αυτές διοχετεύουν στη δημοσιότητα οι Mauricio Padilha και Roger Padilha (του οίκου Rizzoli) στο νέο βιβλίο τους, μία φωτο-βιογραφία με τίτλο The Antonio Lopez Book και κυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο.


Οι συγγραφείς είναι πολύ προσεκτικοί με το υλικό όμως ακριβώς για να μας κρατήσουν σε αγωνία άφησαν μερικές ιδιαίτερες φωτογραφίες να δουν το πρώτο φως της δημοσιότητας μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο facebook. Αυτή που κέρδισε φυσικά το ενδιαφέρον μας είναι μία φωτογραφία του νεαρού Karl Lagerfeld στην παραλία με mankini!


Στα νιάτα του ο πασίγνωστος σχεδιαστής και νυν Kaiser της μόδας είχε ένα «σαλόνι ομορφιάς και μόδας» στο οποίο αναλάμβανε το image μοντέλων και ανθρώπων της μόδας. Ο Karl μάλιστα έκανε body- building θεωρούταν ένας από τους γόηδες της δεκαετίας του '70. Οι περισσότερες φωτογραφίες του Lagerfeld είναι τραβηγμένες σε σέπια και ασπρόμαυρο φιλμ κάτι που δείχνει ότι η αγάπη του για τα basics σε όλους τους τομείς κρατά χρόνια.

Μέσα στο άλμπουμ περιλαμβάνονται και φωτογραφίες του Halston, της Liza Minnelli, του Bill Cunningham και του Tommy Hilfiger.


Ανυπομονούμε να κυκλοφορήσει!