Ποια ηθοποιός κέρδισε τελικά τον ρόλο της Elizabeth Taylor;

Ποια ηθοποιός κέρδισε τελικά τον ρόλο της Elizabeth Taylor;

Ο ρόλος για τον οποίο το μισό Hollywood σκοτωνόταν τόσο καιρό, πήγε τελικά στα χέρια του ατόμου στο οποίο ποντάραμε λιγότερο.

Κυρίες και κύριοι, είναι πλέον επίσημο. Η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει την Elizabeth Taylor στην πρώτη ταινία για τη μεγάλη σταρ που θα κυκλοφορήσει μετά τον θάνατό της, είναι η Lindsay Lohan.

Απογοητευτήκατε; Εμείς να δείτε.

Η 25χρονη ηθοποιός -μια ιδιότητα που έχει ξεχάσει βέβαια εδώ και πολύ καιρό- κατάφερε να κερδίσει τον ρόλο ανάμεσα σε δεκάδες άλλες υποψήφιες, παρά τις περιπέτειες που δεν σταματά να αντιμετωπίζει με τον νόμο και τα σκαμπανεβάσματα στην προσωπική ζωή της. Η ίδια δήλωσε σχετικά: «Πάντα θαύμαζα και είχα απεριόριστο σεβασμό για την Elizabeth Taylor. Δεν ήταν μόνο μια απίστευτη ηθοποιός αλλά και μια εκπληκτική γυναίκα. Με τιμά απίστευτα το ότι μου ζητήθηκε να παίξω αυτό τον ρόλο».

Η ταινία θα «Liz and Dick» και θα αφηγείται την ταραχώδη ερωτική ιστορία της Taylor με τον, δύο φορές σύζυγό της, Richard Burton.

Προβληματίζεστε ακόμα για τον λόγο για τον οποίο οι παραγωγοί του καναλιού Lifetime, από το οποίο και θα προβληθεί η ταινία, διάλεξαν την «προβληματική» Lindsay ανάμεσα σε τόσες ηθοποιούς; Η απάντηση έρχεται από τον Rob Sharenow, αντιπρόεδρο του προγράμματος του καναλιού: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Lindsay θα υποδυθεί τον αγαπημένο θρύλο του Hollywood, την Elizabeth Taylor. Είναι μία από τις σπάνιες ηθοποιούς που κατέχουν το ταλέντο, την ομορφιά και μπορούν να συλλάβουν το πνεύμα ενός τόσο προκλητικού ειδώλου».

Ό, τι πεις Rob, εμείς απλά ευχόμαστε το συμβόλαιο που θα βάλεις την Lindsay να υπογράψει να είναι πιο ασφυκτικό και από τα ρούχα της. Για καλό του καναλιού και δικό σου.