Θα πάει στη φυλακή ο Calvin Klein;

Θα πάει στη φυλακή ο Calvin Klein;

Για να ξεμπλέξει τον σύντροφό του!

Ο Nick Gruber, ο μόλις 22 ετών σύντροφος του Calvin Klein, συνελήφθη πριν από λίγες ώρες μετά από την απαγγελία τριών κατηγοριών- συμπεριλαμβανομένης της κατοχής κοκαΐνης.

Η αστυνομία κλήθηκε να "επισκεφθεί" το σπίτι του νεαρού μοντέλου στη Νέα Υόρκη, όταν ένας φίλος του κατήγγειλε πως ο Gruber γρονθοκόπησε έναν 20χρονο στο πρόσωπο χωρίς λόγο. Το αγόρι που χτύπησε ο σύντροφος του Klein ήταν βαριά χτυπημένο και αιμόφηρτο. Όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν εκείνος προσπάθησε να ξεφύγει χτυπώντας δεξιά κι αριστερά. Ενώ τον κρατούσαν, προσπαθούσε συνεχώς να φτάσει το μπροστινό μέροας του παντελονιού του κάτι που κίνησε υποψίες και έκανε την ασφάλεια να τον ψάξει. Στην κατοχή του βρέθηκαν αρκετά γραμμάρια κοκαΐνης.

Μέχρι να καταφέρουν να του περάσουν χειροπέδες ο Gruber είχε καταφέρει να μαζέψει ήδη 3 σοβαρές κατηγορίες: κατοχή και χρήση ναρκωτικών, αντίσταση κατά της αρχής και ξυλοδαρμό. Ο Klein είναι συντετριμένος, κανείς δεν γνωρίζει όμως αν έχει έρθει σε επαφή με το νεαρό σύντροφό του. Ο... 69 χρονος σχεδιαστής, διατηρεί σχέση με τον Gruber από το καλοκαίρι του 2010 και μάλιστα τον περασμένο Οκτώβριο είχε δηλώσει δημόσια: "Ευχαριστώ το θεό που ερωτεύτηκα έναν τόσο υπέροχο νεαρό άντρα!".

Κλασικό παράδειγμα του... μεγάλη μπουκιά φάε...