Στο σαλέ με τον Chuck του Gossip Girl: H νέα ταινία του Ed Westwick

Στο σαλέ με τον Chuck του Gossip Girl: H νέα ταινία του Ed Westwick

 Η νέα ταινία του Ed Westwick και της Felicity Jones «Chalet Girl» έκανε πρεμιέρα στο Λονδίνο και αναμένεται στις αίθουσες.

H νέα ταινία του αγαπημένου μας Gossip Boy «Chalet Girl» έκανε πρεμιέρα στο Λονδίνο στις 8 Φεβρουαρίου και δε θα μπορούσε να λείψει ο Ed Westwick μαζί με την 23χρονη συμπρωταγωνίστριά του Felicity Jones.

Η βρετανική παραγωγή σε σκηνοθεσία Phil Traill αφηγείται την ιστορία ενός όμορφου αγοροκόριτσου της Kim Matthews η οποία υπήρξε πρωταθλήτρια skateboarder αναγκάστηκε όμως να τα εγκαταλείψει για να βοηθήσει τον πατέρα της. Έτσι αναλαμβάνει να εργαστεί σε μια εταιρεία catering σε σαλέ στις Άλπεις ανάμεσα σε πλούσιους, σνομπ σκιέρ και και παραθεριστές.

Εκεί η Kim θα ανακαλύψει το snowboarding και θα αποφασίσει να διαγωνιστεί για το μεγάλο χρηματικό έπαθλο στο τέλος της σεζόν. Σε όλα αυτά μαζί της βρίσκεται και το όμορφο αφεντικό της τον οποίο υποδύεται ο Ed και που όσο και να θέλει να αγνοήσει δεν τα καταφέρνει. Μαζί με τους Ed Westwick και Felicity Jones στην ταινία συμμετέχουν και οι ηθοποιοί Sophia Bush και Bill Nighy.