Η Mila Kunis τα αρνείται όλα (και χρειάζεται επειγόντως μια βούρτσα)

Η Mila Kunis τα αρνείται όλα (και χρειάζεται επειγόντως μια βούρτσα)

Η ηθοποιός αρνήθηκε κάθε φήμη για τη σχέση της με τον Ashton Kutcher, ενώ οι παπαράτσι την έπιασαν σε μια αρκετά ατημέλητη στιγμή της.

Οι φήμες για την ερωτική σχέση που έχει αναπτυχθεί τελευταία μεταξύ των «παλιόφιλων» Mila Kunis και Ashton Kutcher δίνουν και παίρνουν και μέχρι σήμερα κανένας από τους δύο ηθοποιούς δεν είχε βγει να δώσει μια απάντηση -αφήνοντας την Demi Moore να βράζει στο ζουμί της.

Η Mila Kunis, όμως, αποφάσισε τελικά να βάλει ένα τέλος σε όλη αυτή την παραφιλολογία και μίλησε για το είδος της σχέσης της με τον Kutcher κατά την προώθηση της νέας της ταινίας «Oz: The Great and Powerful», στο CinemaCon: «Είναι παράλογο. Ένας φίλος είναι απλώς ένας φίλος».

Και απ᾽ ότι φαίνεται δεν είναι μόνο η Kunis που υπερασπίζεται το αθώο της σχέσης της με τον πρώην της Moore, αλλά και πηγές από το κοντινό τους περιβάλλουν που αναφέρουν πως «Είναι και οι δυο τους εργένηδες και διασκεδάζουν. Δεν συμβαίνει τίποτα σοβαρό, είναι απλώς δυο φίλοι που περνούν καλά».

Εμείς δεν αμφισβητούμε τίποτε από όλα αυτά, αμφισβητούμε όμως λίγο την τελευταία εμφάνιση της Kunis χτες το πρωί στο Los Angeles, όπου οι παπαράτσι την έπιασαν σε μια κακή στιγμή, στυλιστικά μιλώντας πάντα, η οποία δεν θύμιζε σε τίποτα τις λαμπερές εμφανίσεις στις οποίες μας έχει συνηθίσει. Άβαφτη, με φαρδιά ρούχα που δεν κολάκευαν καθόλου τη σιλουέτα της και αχτένιστα μαλλιά, η Mila ήταν μίλια μακριά από την σεξοβόμβα του κόκκινου χαλιού και των κολασμένων φωτογραφήσεων σε περιοδικά μόδας. Είχε ωστόσο μια καλή δικαιολογία: είχε μόλις τελειώσει το καθημερινό πρόγραμμα γυμναστικής της. Μήπως εμείς όταν βγαίνουμε από το γυμναστήριο δείχνουμε καλύτερες; Δεν νομίζω.