Channing Tatum: Δείτε τις πιο σέξι φωτογραφίες του

Channing Tatum: Δείτε τις πιο σέξι φωτογραφίες του

Φωτογραφικό αφιέρωμα σε έναν από τους πιο hot άντρες του πλανήτη

Ένας από τους πιο σέξι άντρες αυτή τη στιγμή στο Hollywood μόλις χθες έκλεισε τα 32 του. Φέτος ήταν η χρονιά του, όχι μόνο γιατί κατόρθωσε μέχρι στιγμής να έχει δύο πρωτιές στο αμερικανικό Box office με τις ταινίες "Έρωτας από την αρχή" (Τhe Vow) και το "21Jump Street", αλλά σύντομα θα βγει στις αίθουσες και η επόμενη ταινία του, To "Magic Mike", στην οποία υποδύεται έναν στρίπερ, επομένως οι γυμνές του εμφανίσεις είναι εξασφαλισμένες.


Ο σέξι ηθοποιός, που όταν ήταν μικρότερος δούλεψε και στην πραγματική του ζωή ως στρίπερ, ξεκίνησε την καριέρα του σαν μοντέλο μεγάλων οίκων μόδας. Η πρώτη του δουλειά ήταν το 2000 σαν χορευτής στο μουσικό βίντεο του Ricky Martin, "She bangs" απ τον οποίο πληρώθηκε μόλις 400 δολάρια. Σήμερα 12 χρόνια μετά, το κασέ του έχει ανέβει κάποια εκατομμύρια δολάρια και μάλιστα μετά την φετινή επιτυχία ήδη μπήκε στο club των 15+ εκατομμυρίων δολαρίων.

Το λόγια έιναι όμως είναι περιττά, κυριολεκτικά στη δική του περίπτωση. Ας δούμε καλύτερα κάποιες από τις πιο σέξι φωτογραφίες της καριέρας του.*

* Οι σέξι φωτογραφίες του Channing Tatum έχουν δημοσιευτεί στα αμερικανικά περιοδικά G.Q, και Esquire