Αυτό είναι το σπίτι στο οποίο θα παντρευτεί η Drew Barrymore

Αυτό είναι το σπίτι στο οποίο θα παντρευτεί η Drew Barrymore

Δείτε τις φωτογραφίες από το εξοχικό της ηθοποιού στο Montecito, όπου και θα παντρευτεί τον αγαπημένο της.

Γνωρίζοντάν για μόλις 11 μήνες πριν γίνει η επίσημη πρόταση γάμου, με γονάτισμα και μονόπετρο και όλο το πακέτο, η αλήθεια όμως είναι πως η Drew Barrymore και ο αρραβωνιαστικός της Will Kopelman είναι ένα από τα πιο «δροσερά» και ταιριαστά ζευγάρια του Hollywood, καθώς και ένα από τα πιο διακριτικά και χαμηλόφωνα. Η ίδια η Drew, άλλωστε, παρά το γεγονός πως είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, προσπαθεί να περνά απαρατήρητη και δεν έχει κάνει την παραμικρή δήλωση για την προσωπική της ζωή, κρατώντας την καλά φυλαγμένη από τους παπαράτσι και τις φυλλάδες.

Γι᾽ αυτό και ο γάμος του ζευγαριού δεν θα μπορούσε παρά να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, με λίγους και καλούς συγγενείς και φίλους. Η 37χρονη ηθοποιός και ο σύντροφός της, οι οποίοι έκαναν γνωστό τον αρραβώνα τους τον Ιανουάριο, πρόκειται να παντρευτούν στις 2 Ιουνίου στην εξοχική κατοικία της Barrymore στο Montecito της California. Την τελετή θα τελέσει ο Ραβίνος της οικογένειας του Kopelman και τόσο γάμος όσο και δεξίωση θα γίνουν μακριά από τις κάμερες.

Για το παιδί-θαύμα του Hollywood που πέρασε πολλά (αλκοολισμός, ναρκωτικά κλπ) από μικρή ηλικία, κατάφερε να ορθοποδήσει και στη πορεία να χτίσει μια επιτυχημένη καριέρα, αυτό μάλλον είναι το happy end που της αξίζει.