H Demi Lovato βγήκε από την κλινική και αποκαλύπτει

H Demi Lovato βγήκε από την κλινική και αποκαλύπτει

Πώς η διασημότητα την οδήγησε στα ναρκωτικά!

H 19χρονη τραγουδίστρια και πρώην σταρ του Disney, Demi Lovato, κατάφερε να ξεπεράσει όλα (και δεν ήταν λίγα) τα προβλήματά της και να εξελιχθεί σε μία πολλά υποσχόμενη μουσικό και performer. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό fabulous μιλά για τα ναρκωτικά και το αλκοόλ που πολλοί manager και ιδιοκτήτες night club της προσέφεραν κατά τη διάρκεια των συναυλιών και των εμφανίσεών της.

demi_lovato_fabulous_magazine_thumb



ένας από τους λόγους που την έκανε να αφεθεί και να χαθεί στη σκοτεινή πλευρά του εαυτού της ήταν η έλλειψη αυτοπεποίθησης. Η Demi παραδέχτηκε ότι: «Είναι κάτι για το οποίο πάντα ήθελα να μιλήσω... το μόνο που μπορώ να πω είναι πως είχα κατάθληψη. Έβγαινα σε μία σκηνή με 18.000 άτομα από κάτω και μετά πήγαινα μόνη σε ένα κρύο δωμάτιο ξενοδοχείου. Κατέρρεα και χρειαζόμουν κάτι να αναπαράγει το συναίσθημα της ευφορίας».


Η τραγουδίστρια αποκαλύπτει: «Οι παραγωγοί με κερνούσαν ναρκωτικά και αλκοόλ για να ξαναπάω και οι ιδιοκτήτες club το ίδιο για να με βλέπει ο κόσμος εκεί. Με 'έγλειφαν' και εγώ νόμιζα πως είναι φίλοι μου. Νόμιζα πως περνάω καλά. Η διασημότητα είναι επικίνδυνη. Κανείς δεν σου λέει 'όχι'. Ίσως γι αυτό τόσοι και τόσοι πεθαίνουν από υπερβολικές δόσεις. Θα μπορούσε άνετα να μου έχει συμβεί».

demi_lovato_fabulous_thumb

Η βουλιμία, η κατάθλιψη και τα ναρκωτικά εξάντλησαν τη νεαρή σταρ η οποία πέρασε 3 μήνες σε κλινική απεξάρτησης ενώ κοινό και τύπος σχημάτιζαν την πιο αρνητική γνώμη για εκείνη. Όπως λέει δεν έχει ανακτήσει ακόμη τη σιγουριά στον εαυτό της: «Δεν λέω πως είμαι τέλεια, αλλά άρχισα να με αποδέχομαι και να με αγαπώ. Έχω θετική ψυχολογία και είμαι χαρούμενη. Καμιά φορά εύχομαι να ήμουν σαν όλους τους εφήβους. Να κάνω λάθη και να μην βρίσκομαι στο μικροσκόπιο. Δεν μετανιώνω όμως που δεν έζησα παιδική ηλικία. Ήταν μεγάλο σχολείο οι περιοδείες κι ας μην έβγαλα το γυμνάσιο. Δεν συμβουλεύω βέβαια, κανένα παιδί να το κάνει».