H Rihanna όπως δεν την έχετε ξαναδεί

Γωγώ Φούντα
H Rihanna όπως δεν την έχετε ξαναδεί

Xωρίς μακιγιάζ και χαλαρή αποδεικνύει ότι είναι απλά huge star!

Ως γνωστόν η Rihanna έχει την τάση να μοιράζεται οτιδήποτε από την προσωπική της ζωή με τους 18 εκατομμύρια followers της στο Twitter. Από τις διακοπές της, μέχρι τις εξόδους της και τις οικογενειακές της στιγμές έχουμε την ευκαιρία να ενημερωνόμαστε ανά πάσα ώρα και στιγμή για τις κινήσεις της.

Τώρα λοιπόν, ήρθε η ώρα να δούμε την ανατρεπτική RiRi κάπως διαφορετική. Σε μία προσπάθεια να μας πείσει, και ίσως να τα κατάφερε, πόσο ακομπλεξάριστη είναι, τράβηξε φωτογραφίες του εαυτού της στις οποίες εμφανίζεται εντελώς άβαφτη κάνοντας γκριμάτσες.

«Απλά συνειδητοποιήστε πόσο ανόητες φαινόμαστε όταν τραβάμε φωτογραφίες του εαυτού μας», έγραψε η διάσημη τραγουδίστρια, πετώντας τις σπόντες της σε όσες ποζάρουν με σέξι ύφος και αψεγάδιαστες μόνο και μόνο για να δημοσιεύσουν τις φωτογραφίες τους στο Twitter.

Πότε γελαστή, πότε συνοφρυωμένη και πότε στο πάτωμα να παίζει με τον αδερφό της, η Rihanna αποδεικνύει ότι στην πραγματικότητα δε διαφέρει και πολύ από τις υπόλοιπες 24χρονες.

Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα, η εμφάνισή της στην ταινία Battleship άρεσε τόσο πολύ που έχει ήδη δεχτεί πρόταση να πρωταγωνιστήσει The Fast and the Furious 6.

Go for it girl...