Linda Evangelista: Στα δικαστήρια για τη διατροφή του παιδιού της

Linda Evangelista: Στα δικαστήρια για τη διατροφή του παιδιού της

Η διαμάχη του supermodel με τον François-Henri Pinault συνεχίζεται

Η Linda Evangelista που κάποτε δήλωνε ότι δεν θα σηκωνόταν από το κρεβάτι της για λιγότερα από 10.000 δολάρια, πλέον δίνει την δικαστική μάχη της για να εξασφαλίσει για τον πεντάχρονο γιο της, Augustin, διατροφή ύψους 46.000 δολαρίων τον μήνα.

Η Evangelista θα συναντηθεί αύριο με τον πατέρα του παιδιού της, τον μεγιστάνα François-Henri Pinault, σε δικαστήριο του Μανχάταν, όπου θα αποφασιστεί και το ύψος την μηνιαίας διατροφής. Μέχρι να «ναυαγήσουν» οι προσπάθειες για εξωδικαστική συμφωνία των δύο πλευρών, την περασμένη χρονιά, το supermodel δεν είχε κατονομάσει τον πατέρα του γιου της, που είναι σύζυγος της Salma Hayek, αλλά και πρόεδρος του ομίλου πολυτελών ειδών PPR, στον οποίο ανήκουν οίκοι όπως οι Yves Saint Laurent, Gucci και Bottega Veneta. Η περιουσία του Pinault λέγεται ότι ανέρχεται σε 11.5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η τεράστια περιουσία του πατέρα, πάντως, δεν αποτελεί τεκμήριο για το ύψος της διατροφής του παιδιού- το δικαστήριο καλείται να ορίσει ένα ποσό λογικό και επαρκές (ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό) για την ζωή του παιδιού. Από την μεριά της, η Evangelista υποστηρίζει ότι το ποσό των 46.000 δολαρίων (που μεταφράζεται σε 1.500 δολάρια την ημέρα) είναι απαραίτητο για τον γιο τους, αφού τόσα είναι τα χρήματα που χρειάζονται για να καλυφθούν οι ανάγκες για την ασφάλεια, το σχολείο, τις μεταφορές και τις νταντάδες του. «Πρέπει να τον προστατεύσω», δήλωσε το supermodel τον περασμένο Φεβρουάριο στο περιοδικό Love. «Τις ημέρες που δεν δουλεύω, έχω να φροντίσω για την εικόνα μου. Πρέπει να πηγαίνω στο γυμναστήριο, έχω ραντεβού για την beauty ρουτίνα μου, προετοιμάζομαι για τις επόμενες δουλειές μου και φροντίζω για την γενικότερη εικόνα μου, όπως ακριβώς κάνουν οι αθλητές», είπε για την ανάγκη της παρουσίας νταντάδων, σε 24ωρη βάση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεγαλύτερη διατροφή παιδιού που έχει εκδικασθεί μέχρι στιγμής από δικαστήριο της Νέας Υόρκης, αφορά τον P.Diddy και την μητέρα του γιου του, και ανέρχεται στα 19.000 δολάρια μηνιαίως