Μενεγάκη Vs Βανδή: Γιατί η Ελένη έχει θυμώσει με τη Δέσποινα;

Μενεγάκη Vs  Βανδή: Γιατί η Ελένη έχει θυμώσει με τη Δέσποινα;

Ένα χριστουγεννιάτικο show, είναι ο λόγος που δεν μιλάει η μία στην άλλη.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! η Δέσποινα Βανδή μεταξύ άλλων, εξηγεί για ποιο λόγο η σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη είναι ψυχρή. Αιτία, σύμφωνα με την Δέσποινα, υπήρξε ένα σχόλιο που έκανε σε συνέντευξή της, το οποίο η Μενεγάκη παρεξήγησε. Αυτό είναι αλήθεια, αλλά δεν είναι αυτός ο μοναδικός λόγος,

Η παρεξήγηση ξεκινά νωρίτερα. Για την ακρίβεια το Φθινόπωρο του 2010, όταν η Ελένη αντιμετώπισε για πρώτη φορά το νέο τηλεοπτικό δίδυμο Σκορδα-Λιάγκας. Ο ανταγωνισμός υπήρξε σκληρός και η Ελένη έβλεπε μέρα με τη μέρα, τα νούμερά της να υστερούν σημαντικά έναντι του Mega. Η Ελένη προσπάθησε να αντιδράσει και θέλησε τη βοήθεια των φίλων της. Έτσι ζήτησε από τη Δέσποινα να βρεθεί στη χριστουγεννιάτικη εκπομπή της, για να μάθει έκπληκτη απ' την ίδια, ότι είχε ήδη συμφωνήσει να εμφανιστεί στο πρωινό της Φαίης και του Γιώργου.

Όμως τα δεδομένα της Δέσποινας είχαν αλλάξει λίγο καιρό πριν. Ο Φοίβος εγκατέλειψε την εταιρία Heaven για φτιάξει τη δική του εταιρία, τη Spicy, στην οποία προσχώρησε και η Δέσποινα. Κάτω από άλλες συνθήκες, η Δέσποινα θα μπορούσε να "απαιτήσει" από την εταιρία να εμφανιστεί σε όποιο πρωινό επιθυμούσε, όμως οι ισορροπίες ήταν λεπτές, η εταιρία πολύ φρέσκια και η Δέσποινα δεν ήθελε να γίνει άλλο ένα εμπόδιο. Αυτό όμως δεν έπεισε την Μενεγάκη. Η Ελένη που θεώρησε ότι η Δέσποινα δεν αντιστάθηκε στην νέα της εταιρία όσο θα έπρεπε, ένιωσε "προδομένη" και σαν γνήσιος σκορπιός, ξέρει καλά τι σημαίνει πείσμα και διέγραψε το τηλέφωνο της Δέσποινας από την ατζέντα της.

Από τότε δεν έχουν ανταλλάξει ούτε μισό μήνυμα, αλλά η τηλεθέαση που δεν ευνοεί διχόνοιες, τέτοιου επιπέδου, θα τις φέρει σύντομα κοντά. Τουλάχιστον σε αυτό ελπίζουμε εμείς.

Διαβάστε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: 10 πράγματα που δεν ξέρατε για το παρελθόν της