Οι σέξι άνδρες της πολιτικής

Οι σέξι άνδρες της πολιτικής

Μες στη Βουλή δεν υπάρχουν μόνο αιωνόβιοι πολιτικοί, αλλά και άνδρες που ενσαρκώνουν τους εγχώριους «πρίγκιπες» του τοπικού μας Buckingham.

Υπάρχουν τρεις άνδρες στη Βουλή που αν η Ελλάδα δεν ήταν σε τόσο άσχημη οικονομική κατάσταση οι Ελληνίδες θα τους είχαν σε μεγαλύτερη υπόληψη και θα έκαιγαν καρδιές.

Το μόνο τους κοινό χαρακτηριστικό είναι ότι όλοι τους είναι γεννημένοι μετά το 1950 και πως ο καθένας τους για διαφορετικούς λόγους έχει καταφέρει άθελα του (ή όχι) να σαγηνεύσει πολλές καρδιές και να κάνει αρκετές γυναίκες να φαντάζονται τον εαυτό τους στο πλευρό τους ακολουθώντας τα χνάρια της Michelle Obama. Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Ανδρέα Λοβέρδο, Αλέξη Τσίπρα και Αλέκο Αλαβάνο. Άσχετα με τις πολιτικές τους πεποιθήσεις και ανεξάρτητα από τα όσα λέει ο καθένας τους όταν παίρνει το λόγο στη Βουλή, έχουν όλοι τους κάτι που ξεσηκώνει. Οι αριστερές πεποιθήσεις του Αλαβάνου που κάνουν τις γυναίκες να τον φαντάζονται ως σύγχρονο Che Guevara, τα νιάτα του Τσίπρα και το παιχνιδιάρικο ύφος του που κάνει «γκελ» σε γυναίκες κάθε ηλικίας και η γοητευτική κουλτούρα του Λοβέρδου θυμίζοντας τον μορφωμένο στο εξωτερικό μακρινό συγγενή, θα μπορούσαν να μετατρέψουν τη Βουλή στο «Ερωτοδικείο» με όλες εσάς στη θέση της θρυλικής Μιχαλονάκου.