Η Adele ξεπέρασε ακόμα και τον Michael Jackson

Η Adele ξεπέρασε ακόμα και τον Michael Jackson

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έσπασε το ρεκόρ του «Thriller» στα αγγλικά charts.

Μπορεί το «21» να ήταν το αποτέλεσμα ενός δύσκολου χωρισμού και της προσπάθειας της Adele να ξεπεράσει τον χαμένο της έρωτα, από εδώ και πέρα όμως θα είναι γνωστό ως «το άλμπουμ που κατάφερε να νικήσει το Thriller».

Και αυτό γιατί οι πωλήσεις του (χιλιοπαιγμένου) δίσκου της Adele κατάφεραν να φέρουν το «21» στην πέμπτη θέση των άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών στην Μεγάλη Βρετανία, μια θέση που μέχρι πρότινος ανήκε στο -ιστορικό πλέον- «Thriller» του Michael Jackson.

Πιο συγκεκριμένα, το «21» έχει πουλήσει μέχρι στιγμής τον απίστευτο αριθμό των 4.274.300 αντιτύπων, 500 περισσότερα από όσα είχε πουλήσει το άλμπουμ του MJ δηλαδή, και εξακολουθεί να πουλά γύρω στα 20.000 αντίτυπα την εβδομάδα.

«Το επίτευγμα της Adele να προσπεράσει το Thriller στην λίστα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών είναι πραγματικά αξιοσημείωτο και έρχεται να προστεθεί στα τεράστια ρεκόρ που έχει κάνει μέχρι τώρα», αναφέρει ο Martin Talbot, ο managing director της Official Charts Company. «Το Thriller έχει αναγνωριστεί εδώ και χρόνια ως ένα από τα πιο εικoνικά άλμπουμ όλων των εποχών και δεν υπάρχει αμφιβολία πως το 21 μπορεί πλέον να θεωρείται αντάξιό του».

Διαβάστε επίσης: Η νέα υγιεινή ζωή της Adele