Η Δίκη άρχισε και είναι ΌΛΟΙ εδώ

Η Δίκη άρχισε και είναι ΌΛΟΙ εδώ

Ο αγαπημένος μας ληστής της Wind και η συμμορία του κάθισαν στο έδρανο του κατηγορούμενου, αλλά η οργάνωση εξακολουθεί να μην είναι το δυνατό τους σημείο...

Η δίκη της αγαπημένης, αλλά όχι τόσο οργανωμένης συμμορίας, έχει αρχίσει και τα αίματα στην δικαστική αίθουσα δείχνουν αναμμένα.

Το κοινό αλλά και η οικογένεια του συμπαθή ληστή δείχνoυν με κάθε τρόπο την αντίθεση τους στους ισχυρισμούς της πολιτικής αγωγής και η αίθουσα ξαφνικά μετατρέπεται σε πεδίο μάχης.

Ο έμπειρος και καταξιωμένος δικαστής της υπόθεσης προσπαθεί να επιβάλλει άμεσα την τάξη στην αίθουσα αλλά άθελα του πέφτει στην γνωστή πια σε όλους μας παρεξήγηση. Ζητά την άμεση εκκένωση της αίθουσας και προστάζει να βγουν ΌΛΟΙ έξω... τι πραγματικά όμως εννοεί;

Ο «αδέκαστος» δικηγόρος της συμμορίας αρπάζει την ευκαιρία να δημιουργήσει εντυπώσεις αλλά και ο ίδιος ο ληστής προσπαθεί – αλλά μάταια - να αποδράσει.

Η νέα διαφήμιση της Wind για το πρόγραμμα Wind to All με πρωταγωνιστή τον συμπαθέστατο ληστή, και όλους όσους μπλέκονται μαζί του στην κλασική παρεξήγηση, είναι εδώ και υπόσχεται να μας κάνει ξανά να γελάσουμε με την καρδιά μας. Απολαύστε την παρακάτω.